JUNEDA 1 – PETROMIRALLES IHC B 6. CONTUNDÈNCIA EXPLOSIVA

El Petromiralles Igualada B ha aconseguit una important victòria a la pista del Juneda on hi han golejat per 1 gol a 6. Els gols els han aconseguit David Carles, que ha firmat un hat trick, Aleix Vera i Ton Baliu, que ha acompanyat als de joan Doncel en aquest desplaçament a Les Garrigues. Aquesta és la 7ena victòria de la temporada del B que arriba d’aquesta manera als 22 punts i deixa la zona de perill a 14 punts (precisament el Juneda ocupa el primer lloc de descens amb 8 punts).

També Marc Navarro i Ferran Formatjé han guanyat en el seu partit de l’Ok Stars. Tots dos han jugat de titulars en l’equip de la conferència “negra” que s’ha acabat imposant per 8 a 10 a la conferència “verda”. Els dos jugadors arlequinats han marcat tres decisius per la victòria del seu equip (especialment el 5 a 6 del Ferran i el 5 a 7 del Marc) El Màgic ha assegurat que ha estat “una bona experiència amb un molt bon ambient”. En categoria femenina la Teresa Bernadas, la Marta Soler i la Maria Díez han estat titulars en l’equip de la conferència verda que ha acabat empatant a 3. Uns 2000 espectadors han seguit l’edició d’aquest any de l’OK Stars que han premiat Marc Gual i Anna Casaramona com a MVP. La notícia paral.lela d’aquesta tercera edició de l’Ok Stars ha estat l’absència del jugador més votat, l’ex-IHC Jordi Bargalló, per culpa de la fallida d’Spanair (tampoc s’han pogut desplaçar els seus companys al Liceo Josep Lamas i Toni Perez).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *