FORMATJÉ TAMBÉ A L’OK STARS

L’Igualada HC ha doblat la seva representació en l’OK Stars que es disputa avui a Blanes. Ferran Formatjé ha entrat a la llista junt amb Marc Vergés del Calafell per substituir els lesionats Marc Torra i Pablo Alvarez, tots dos del FC Barcel,ona. En canvi el capità del Liceo, l’ex-IHC Jordi Bargalló si que serà a la ciutat esportiva de Blanes tot i els seus problemes d’esquena (la seva presència s’ha confirmat via Twitter després que la Federació l’havia donat com a baixa segura). Per cert les absències dels dos jugadors del  FCB han tingut un efecte col.lateral que afavoreix l’IHC. Tant Marc Navarro com la portera Teresa Bernadas seran titulars dels seus respectius equips (en aquest cas en substitució de Laia Salicrú del Girona que ha deixat el seu lloc a la convocatòria a Cristina Vegas del Bigues i Riells).

Precisament la disputa d’aquest OKStars ha aturat la competició oficial de la màxima categoria, però no ho ha fet al 100%. Aquest divendres s’han jugat dos partits corresponents a la penúltima jornada de l’Oklliga, amb un autèntic festival de gols. Reus 10-Monjos 7 (1 a 5 a la mitja part, amb 6 gols de ´l’ex-igualadí Raül Marin i 2 d’un integrant del Dream Team com David Càceres. L’altre partit ha estat el Calafell 3- Vilanova 7. Tots dos resultats tenen traducció en les places que donen accés a la copa del Rei (el Reus passa a ser quart amb 19 punts i el Vilanova atrapa a Igualada, Blanes i Vendrell amb 18) i converteixen en encara més emocionant l’última jornada de la primera volta.

A falta de partits dels primers equips masculí i femení de l’IHC aquest divendres han jugat els júniors del club en un aperitiu del partit d’avui del B a Juneda (de fet bona part dels jugadors són els mateixos). Els de Joan Doncel s’han  imposat a domicili al Setmenat per un claríssim 0 a 9.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *