TON BALIU: NO US PODEM FALLAR UN ALTRE ANY!!

Aquest dilluns ha saltat la notícia. El Vic renuncia a organitzar la fase final de la Copa. El club osonenc ho ha anunciat després d’una reunió de l’Assemblea de Clubs on tots els assistents (13 de 13) han votat en contra que Vic en fos la seu (sobre tot perquè se li va concedir un cop ja havia quedat fora esportivament de la competició).  En declaracions a Catalunya Ràdio, el president del Roncato Patí Vic, Miquel Altimiras, ha assegurat que el seu club “no vol ser la pedra a la sabata” i que per això han decidit renunciar”.  Aquest matí l’Associació de Clubs farà públic un comunicat on explicaran la seva posició oficial sobre el que ha passat.

Alié a les polèmiques l’equip va a la seva i només pensa en assegurar l’accés a la copa aquest diumenge contra el Calafell. Ton Baliu, com sempre, és un del termòmetres del sentiment que hi ha dins del vestidor.

P- Ton, com esteu?

BALIU- Estem bé. Amb moltes ganes d’entrar a la copa d’una vegada.

P- Ara toca aprofitar cada dia d’aquesta setmana al màxim, no?

BALIU- Si. De fet afrontem la setmana com sempre, treballant fort. Però sabent que diumenge tenim una final. I que no us podem fallar un altre any!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *