L’IHC PREPARA “LA FINAL” DE LA PRIMERA VOLTA AMB TREBALL CONTINU

L’Igualada HC ha fet aquest dimarts el segon entrenament d’una setmana de treball continuat. I és que els igualadins tenen entrenament de dilluns a divendres per preparar el partit decisiu de diumenge. El cos tècnic busca que els jugadors facin un treball d’intensitat i alhora els concreta aspectes d’atac, de contres i també de defensa, els 3 eixos bàsics sobre el que fonamentar l’estratègia contra el Calafell. Per cert el partit ja té àrbitres: són Josep Gòmez Sànchez i Alberto Lopez Exposito.

Mentrestant aquest dimarts hi ha hagut un intercanvi de comunicats entre l’Associació de Clubs i la Federació espanyola. L’associació assegura que “accepta per unanimitat la renuncia del Vic a organitzar la fase final de la Copa i li agraeix un gest que l’honora“. Per la seva banda la RFEPlamenta profundament la decisió del Vic de retirar-se però manté que seguirà treballant per trobar la millor seu possible“. Una designació que encara no s’ha produit i per tant encara no se sap on s’acabarà disputant aquesta Copa 2012.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *