TOCA ATAC

Els jugadors de l’Igualada fan aquests dies com tants alumnes a tot el país, aprofiten les últimes hores per preparar el primer exàmen important de la temporada. Aquest dimecres tocava treballar temes d’atac i contres. Bàsicament per millorar la capacitat de definició perque faci més justicia amb el joc que practica l’equip. I és que les xifres són molt clares: el 50% dels partits que ha disputat l’equip a l’Ok Lliga (de fet s’hi podria afegir també l’únic que han jugat a la Cers) han acabat de manera molt ajustada,  amb una diferència mínima d’un gol (dues victòries i una derrota) o directament en empat. Només amb un gol més bona part d’aquests resultats haurien canviat (cosa d’altra banda molt justa vist el rendiment en pista dels arlequinats)  i d’aquesta manera l’equip tindria ara mateix alguns punts més a la classificació.  

Les xifres indiquen, per tant, que s’ha d’optimitzar encara més l’aprofitament de les oportunitats. De fet l’IHC és dels 8 primers classificats qui menys gols porta marcats (35, un menys que el Blanes i 4 menys que el Noia, els dos equips que més a prop queden de les estadístiques dels igualadins). També és cert que aquesta relativa baixa productivitat queda compensada per la gran seguretat defensiva que exhibeix l’equip (Roger Fernàndez és el tercer porter menys golejat de la categoria amb 32 gols, per darrera de FC Barcelona amb 27 i Noia amb 30). Això fa possible que els igualadins presentin una estadística positiva de més 3, superior a Blanes (-1), empatada amb Vilanova (també + 3) i molt a prop de la del Vendrell (+4). Xifres que s’ha de lluitar per millorar. I és que en una situació ajustada com la d’aquest final de la primera volta el nombre de gols pot acabar sent decisiu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *