EL MOMENT D’AIXECAR-NOS

L’equip segueix la seva evolució des de la decepció a la reacció. L’entrenament d’aquest dijous ha tornat a ser intens. Tècnics i jugadors treballen absolutament centrats en el partit contra el Reus. Un rival consistent, complicat com a visitant,  seguríssim al darrere , superlatiu al davant… en definitiva el campió. Un equip a qui en condicions normals tothom voldria evitar. Però precisament per això és un rival idoni per posar-se a prova, per recuperar l’autoestima si s’aconsegueix fer un bon partit- No hi ha res millor que enfrontar-se a un gegant per recuperar la identitat del “David” que tomba Goliats. Ningú va dir mai que seria fàcil però també és un gran moment (si el joc, la sort i l’arbitratge ho permeten) per aixecar-se (que és en realitat el que marca el caràcter d’un equip com el que defensa actualment la samarreta arlequinada). Igual que el sènior masculí el FONTANELLAS I MARTÍ IHC femení visita també la pista d’un club dels més complicats de la competició, el Biesca Gijon, l’ex-equip de la Marta Soler. El partit, l’últim de la primera volta, es juga dissabte a les 6 de la tarda.

TORNA EN MOI. “UN FITXATGE DE LUXE”.

El nou fitxatge de l’IHC B, Moises Cervera en el moment de rebre la copa de campió del 3×3 2010 en categoria veterans

L’Igualada B torna a la competició aquest divendres després de l’aturada de la Nacional Catalana per la disputa de la Copa Generalitat. Els de Joan Doncel s’enfronten aquesta nit al Sant Cugat  (3/4 de 10 a les Comes) en un partit marcat pel debut del nou fitxatge de l’equip. De fet més que debut és re-debut. I és que torna un gran jugador, fet a casa i que va compartir vestidor amb el mític Dream Team (va estar per exemple en aquella llegendària final de da Luz (3 a 8 contra el Benfica) que va donar a l’IHC la seva primera Copa d’Europa). Es tracta de Moises Cervera, aquell defensa potentíssim que ara amb 38 anys ha acceptat el repte d’ajudar als joves del B. L’entrenador del segon equip de l’IHC, Joan Doncel,  està molt satisfet: Si!!!! Un reforç de luxe. Feia dies que buscava algú per cobrir la baixa del Joanet Muntané ja que de júniors només en tinc 5 i els hauré de dossificar una mica ara que comença la fase important de la seva categoria. I també m’anirà bé a mi perque vull deixar de jugar perque fer les dues coses és difícil de compaginar”.

En Moi segueix sent una autèntica bomba física. Ho demostra que s’hagi posat en forma en un temps rècord.Fa 4 setmanes que entrena amb l’equip i ja està a punt!!. Amb el seu retorn al seu equip de tota la vida en Moi acabarà de donar-li atractiu a un partit marcat ja d’entrada pels jugadors amb “història”. Perque si l’IHC pot presentar una parella de joves veterans com Xino i Moi, el Sant Cugat no es queda al darrera amb Gascon a la porteria i l’ex-igualadí Eloi Gaspar dirigint l’equip des de la pista. Un partit, per tant, que portarà bons records a moltíssima gent.

Per cert, parlant d’ex de l’Igualada HC, aquest dijous el CP Vic ha destituit el tècnic Carlos Figueroa pels mals resultats de l’equip en aquesta primera volta de l’Ok Lliga. De moment el tècnic del B, Gerard Pujol, s’encarregarà provisionalment de dirigir el Vic.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Calendari OK Lliga 05-06. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *