IHC B 3 – S. CUGAT 4. GUIÓ REPETIT. ALTRE COP PENAL INVENTAT A FALTA DE 17 SEGONS

Moises Cervera ha tornat a les pistes després d’uns anys allunyat de l’hoquei de competició. I malhauradament no s’haurà sentit estrany. ës com si no hagués marxat mai. L’hoquei segueix amb els mateixos problemes de sempre. Res ha canviat. Com sempre els partits ajustats acaben en mans de les decisions arbitrals. Una setmana després del 3 a 4 contra el Calafell per aquell empat inventat per Gomez a 3 minuts del final, avui els B han reproduit el guió amb un altre penal inexistent (en aquest cas a 17 segons pel final). De fet, com ara fa una setmana, un error arbitral ha tirat per terra una remuntada molt treballada. El Sant Cugat se n’havia anat al vestidor amb un clar 1 a 3 (amb gol de Pep Vilaseca) i com si haguessin copiat la remuntada els de Joan Doncel han aconseguit la gesta d’empatar a 3 a falta de 5 minuts (amb gols de David Carles i Nestor Ramirez). Era el premi al treball, a l’honestedat, al compromís … però com diumenge passat la decisió d’un col.legiat, que després no ha de rendir comptes amb ningú, ha falsejat el resultat. Una seqüència plena d’injusticia que ja fa massa cops que es repeteix.

Amb aquesta derrota els “xinesos” es queden amb 22 punts a la classificació mentre el Sant Cugat d’Eloi Gaspar i Ramon Gascon arriben als 36 i segueixen la persecució de Vic B i Arenys de Munt per ocipar el segon lloc (el lideratge seguirà sent una setmana més pel FC Barcelona B).

MOISES CERVERA: M’AGRADA L’HOQUEI!!!. QUE HI FAREM

P- Que tal Moi, com t’has trobat en el teu segon debut?

MOI- Ha estat una nit molt especial, no sé si mai sabré compensar l’estima que m’han fet sentir avui, tots els amics i familiars, que han estat amb mi, gràcies. Xino, companys… un plaer que m’hagueu deixat compartir vestidor i formar part del vostre equip, amb molta ajuda i respecte. Que puc demanar més d’uns molt bons companys, gràcies.

P- Llastima de com ha anat el partit.

MOI- Si. Al final se’ns ha escapat. El Sant Cugat és un molt bon equip, amb l’objectiu de pujar de categoria, un equip molt compacte, equilibrat i fort, que crec que ha dominat part de la primera part, i a la segona han afluixat una mica i s’han vist sorpresos per la nostra empenta que ens ha portat a empatar a falta de 5 minuts pel final. Els últims minuts ha estat un atac- i-gol, tots hem tingut oportunitats, llàstima però que al final, per una decisió un xic discutible de l’arbitre, el Sant Cugat ha aconseguit emportar-se els tres punts, així es el hoquei !!!!!

P- Com veus l’equip ? Especialment els joves ?

MOI- Hi veig molt futur. Penso que estan pujant una serie de jugadors amb molt bones qualitats, ràpids, forts i amb molta habilitat. Penso que ara mateix hi ha mes de mitja dotzena de jugadors amb molt de potencial i recorregut, i a sobre joves. Han i se’ls ha de seguir treballant i sobretot se’ls ha de donar oportunitats. Crec que si es fan les coses ben fetes, aviat podrem disfrutar molt amb els de casa

ELS SÈNIORS CONTRA DOS RIVALS COMPLICATS

Mentrestant el primer equip de l’IHC ha fet l’últim entrenament de la setmana aquest divendres a la tarda. Els arlequinats han fet una xerrada tècnica amb el suport del vídeo i una hora de partit ja en pista. Ivan Sanz podrà comptar amb tots els seus jugadors de cara al partit de demà contra el Reus. Per cert que la jornada ja té un resultat definitiu: Blanes 7 – Vendrell 4.

Per la seva banda el FONTANELLAS i MARTÍ IHC femení juga aquest dissabte a les 6 de la tarda a Gijon contra el potent Biescas.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Calendari Ok Lliga 06-07. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *