PROTECCIONISTES I MATADORS

L’Igualada segueix la seva preparació pel partit de dissabte contra el Liceo, un rival potentíssim liderat per l’home més decisiu de l’hoquei actual, l’ex-IHC Jordi Bargalló. Els d’Ivan Sanz han seguint aprofondint en treball defensiu i ofensiu, conscients que per intentar sorprendre a Riazor caldrà ser terriblement “matadors” al davant per aprofitar les poques oportunitats que els corunyesos cedeixen a la seva pista i a l’hora ser “proteccionistes” totals en defensa vist l’arsenal ofensiu dels herculins. L’IHC ha hagut de fer aquesta segona sessió de la setmana sense la presència de Dani Rodriguez que no ha pogut desplaçar-se a Igualada per motius familiars.

Mentrestant el rival dels arlequinats s’ha “despistat” per unes hores del compromís de dissabte i ha seguit amb atenció el sorteig de la copa del rei que s’ha fet a Vilanova (als liceistes els ha tocat el Vendrell). Però per si algú s’espera un Liceo amb el cap a un altre lloc el mateix twitter del club s’ha encarregat de tornar tothom a la realitat: “Abans de la copa hem de seguir pensant en l’Ok Lliga. Dissabte a les 8 Liceo-Igualada HC”. Per cert que aquest partit, un dels clàssics, ja té àrbitres: Alberto Veiga i Maria Teresa Martínez.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *