PREPARANT L’ASSALT A RIAZOR

La setmana de preparació per l’assalt a Riazor està arribant al final.  I ho fa marcada per la preocupació i la sol.lidaritat de tots els que integrem l ‘IHC pel greu problema familiar que ha tornat a impedir al coratjós i formidable Dani Rodriguez de participar a l’entrenament d’aquest dimecres.

Els seus companys han completat un altre entrenament destinat a trobar les claus per competir a un alt nivell contra un dels principals aspirants al títol. Aquest dijous, els d’Ivan  Sanz tenen una altra cita amb la pista de les Comes però també tenen hora a la sala de vídeo per analitzar els pros i contres del joc propi i el del rival. L’expedició igualadina sortirà cap a Galícia dissabte a les 8 del matí. La tornada (esperem que amb més pes a les maletes) serà diumenge al migdia.

El Liceo, per la seva banda, arriba al partit després d’imposar-se por 2 a 4 al Genève de Suïssa en partit de la Lliga Europea. Pels herculins van marcar Jordi Bargalló (2), Toni Perez i Matias Pascual.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *