LICEO-IGUALADA HC. PISTOLERS CONTRA MURALLA

L’IHC torna a l’Ok Lliga avui a les 8 en la segona etapa del famós Tourmalet. L’escenari del retorn és l’històric Riazor on el Liceo també torna després de dues jornades jugant (i guanyant) com a visitant (Monjos 4 a 9 i Vilanova 3 a 8). Els corunyesos presenten els seus “pistolers” com l’arma definitiva per derrotar als arlequinats: l’inesperat Josep Lamas (mai abans havia estat tant efectiu de cara a porta) en un any rodó amb 23 gols i el ja habitual Jordi Bargalló amb 19. De fet el Liceo és el màxim golejador de la competició amb 75 gols, 8 més que el líder, el FC Barcelona.

Contra això l’Igualada farà valer la seva solidesa defensiva (tercer porter menys golejat amb 39 gols per 52 per exemple del mateix Liceo).  Mentrestant la jornada número 15 té ja dos resultats definitius. El Vendrell 3 – Voltregà 2 i Reus 4 – Vic 2.

PETROMIRALLES IHC B 4 – CONGRÉS 1. RETROBADA AMB EL GOL

El d’Ivan Sanz ja tenen a qui imitar. Després d’alguns partits de sequera, en els quals tampoc no s’acabaven d’aprofitar les oportunitats, que es creaven els nois del Petromiralles IHC B han protagonitzat aquest divendres una golejada espectacular contra un rival directe en la classificació, el Congrés. Els “xinesos” s’han imposat per 4 a 1 amb gols d’Aleix Vera (2), Nestor Ramirez i Pep Vilaseca. Amb aquesta victòria l’IHC B de Joan Doncel arriba als 25 punts i deixa les posicions de descens a 15 punts. El Congrés, per la seva banda es queda en 20.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *