CRÒNICA DE 1000 QUILÒMETRES DE VIATGE

 

Hem marxat a les 8 del mati d´ Igualada. Eren practicament 2/4 de 10 quan hem arribat a l´aeroport del Prat i hem facturat l´equipatge. Una hora més tard hem embarcat a l´avió. Molts aprofiten per dormir, mentre d´altres llegeixen, i la resta miren per la finestra. En aquest viatge ha vingut amb l expedició el jove Nil Garreta,que ha entrat finalment a la convocatòria després de confirmar-se que el Dani Rodríguez no ha pogut viatjar amb els seus companys per problemes familiars.

Des d’aqui A Corunya,i de part de tots,li enviem una forta abraçada i li donem ànims al Dani.


Gent d’Igualada,seguiré informant.

Jordi Plans

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *