TOTS AMB EL DANI

Tots els que formem part de l’Igualada HC estem en aquests moments totalment  al costat de Dani Rodriguez per la mort del seu pare. El funeral es farà aquest dimecres a les 12 del migdia a l’esglèsia de Sant Hipòlit de Voltregà. Aquesta dimarts a la tarda s’ha instal.lat la capella ardent al tanatori de Torelló.

Tot i la distància, que farà difícil que tots els aficionats que ho desitjarien puguin desplaçar-se a Osona per ser amb el Dani i la seva familia, des d’Igualada companys, directius i aficionats volen transmetre el màxim de carinyo i sol.lidaritat cap a un jugador que s’ha fet estimar en els pocs mesos que porta al club, que pel seu compromís i esforç ha fet que des del primer dia el sentissim un dels nostres.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TOTS AMB EL DANI

  1. Anna diu:

    El nostre sentiment està amb tu Dani !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *