I.SANZ: TENIM COSES A MILLORAR PERÒ ANEM PEL BON CAMÍ

Foto Carme Bernaus

P – Ivan, el resultat no parla del bon joc que vau fer no?

I.SANZ- Potser el resultat no reflecteix bé el que va ser el partit. A falta de 7 minuts el resultat era 2-1, el Liceo amb 9 faltes … i la sensació que teniem opcions reals de treure un resultat positiu. Hi havia opcions pel 2-2 i també pel 3 a 1. Finalment el Liceo va aconseguir el 3-1 i poc després el 4-1. Crec que vam fer un bon treball, el treball que havíem preparat… però no va ser suficient. Per guanyar a la Corunya havíem d’estar perfecte i no ho vam estar… van estar bé, però no prou. De tota manera estic content amb el treball que vam fer i crec que aquest és el camí.

P- Tot i la derrota consideres que segueix la progressió?

I.SANZ- Si. sens dubte. Com et deia l’equip va fer un bon treball i sense dubte hem de millorar en algún dels nostres punts més febles. Aquests últims partits han de marcar el camí a seguir. Hem fet un pas endavant en alguns aspectes i és important. Ara hem de seguir treballant dur per millorar i crèixer. Encara tenim moltes coses a millorar, però anem pel bon camí.

P- La baixa del Dani us va condicionar?

I.SANZ- Sempre és preferible disposar de tots els recursos i és obvi que sense el Dani som menys forts. Però no crec que fos decisiu dissabte. Penso que la resta de jugadors va fer un esforç molt destacable. Per altra banda, en aquests moments tots estem al costat  del Dani que està passant uns moments molt durs. Des d’aquí li enviem tot el nostre suport.

P- I ara una altra aturada de la lliga. El problema el podem transformar en virtut i preparar millor el que queda?  

I.SANZ- Si. Tenim una setmana per davant sense partit que ens permetrà treballar dur en diferents aspectes que podem millorar, tant a nivell técnic-tàctic com físic. Intentarem aprofitar bé el temps per seguir creixent. Obviament no hi ha cap aspecte positiu en no haver entrar a la Copa del rei, però hem d’aprofitar aquest cop dur, per aprendre d’ell i fer-nos més forts. I en aquest camí estem…

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *