EL B ARRENCA AMB GOLS. I AVUI: IHC-VILANOVA

L’Igualada B ha estrenat el cap de setmana amb una golejada. Els de Joan Doncel s’han imposat per 9 a 0 al Vendrell B en un duel de filials realment desanivellat. Moisès Cervera ha signat un hat trick. Aleix Vera (2), Pep Vilaseca (2) i Albert Vidal (1) han estat els altres golejadors. Amb aquest resultat davant del cuer els arlequinats sumen la desena victòria de la temporada, arriben als 31 punts i deixen les posicions de descens a 12 punts (posicions que  segueix marcant el Cerdanyola que juga a la pista del líder, l’Arenys)quan queden només 6 jornades per acabar la competició.

Avui arriba el torn del primer equip de l’Igualada HC que rep a les Comes a un dels equips més complicats de la competició, el Vilanova. Els del Garraf arriben al partit amb les males sensacions de la derrota a Sant Sadurní per 8 a 4 i sobre tot amb l’enuig per l’actuació arbitral (van arribar a jugar amb 2 per expulsió de l’entrenador Lluis del Riu). Els igualadins, per la seva banda, intentaran seguir amb la progressió que ha mostrat l’equip en aquesta segona volta i que els ha permés sumar 9 punts de 12 possible. El partit comença a 2/4 de 8 i l’arbitraran Lopez i Mayor.

Per cert que des de fa unes hores ja es pot visitar la nova web oficial del club a l’adreça: http://www.igualadahc.com/

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *