IGUALADAHC.COM. FALTA 1 DIA

Aquesta és la llegenda que ara mateix us rep si visiteu la pàgina web oficial de l’IHC (a la que hi està conectada la “mevaweb”). D’aquí a unes hores ja es podrà veure (i gaudir)  la nova cara del club a la xarxa. “Hem intentat fer una web trencadora, amb una forta identitat, amb intenció de donar servei als socis i aficionats, amb tota la informació del club”. Qui això explica és el responsable de comunicació del club, Aitor Centelles, pare també d’aquesta pàgina que sorprendrà per la seva utilitat, per algunes imatges amb molt missatge i per un magnífic cromatisme amb els colors de l’Igualada. L’espera no serà llarga i aquest vespre ja hi podreu navegar.

Precisament l’eslògan de “Falta un dia” també se’l pot aplicar el primer equip de l’entitat. Els d’Ivan Sanz juguen aquest dissabte a 2/4 de 8 a les Comes contra el perillós Vilanova (amb arbitratge d’Alberto Lòpez Expósito i Sergi Mayor Olivan). Els arlequinats han fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana. Una bona sessió de treball definint ja aspectes concrets del joc del rival i de la manera com afrontar-lo.

Per cert que la sessió doble d’aquest dissabte a les Comes ha quedat per una alktra qüestió. A última hora la Federació no ha acceptat el canvi d’horari que havia demanat fora de termini el Vendrell B i el partit s’haurà de jugar en el seu horari ja previst 3/4 de 10). Per tant l’interessant duel de filials  arriba avui amb els jugadors de Joan Doncel que seguiran pedalant per trobar els punts necessaris per assegurar-se de manera definitiva la permanència després de la derrota del cap de setmana passat a la pista del Cerdanyola.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *