T.BALIU: ESTIC CONTENT PEL MEU HAT TRICK PERÒ MOLT MÉS PER LA VICTÒRIA

P- Ton, content pel partit i pel hat trick.

T.BALIU- Content per la victòria. Necessitàvem un partit així després del que ens estava passant. era una pista difícil, amb un rival que a casa seva és pràcticament invencible i amb l’inconvenient de jugar per primer cop a la pista blava. Per guanyar ho haviem de fer tot bé i crec que vam fer un partit molt complert. I això dels gols, si. Estic content d’haver-ne fet 3, el meu primer hat-trick a l’Ok Lliga, però estic molt més content per haver pogut aconseguir la victòria, per poder seguir estant allà dalt i intentant lluitar per acabar més amunt.

P- Era qüestió que algún acabessin entrant.

T.BALIU- Com sempre he dit, no m’obsessiona marcar. Crec que som un equip on qualsevol jugador pot fer gols i en aquest partit em va tocar a mi.

P- Has vist les paraules que et dedica el mister a la mevaweb?

T. BALIU- L’Ivan Sanz sempre ha confiat molt en mi. I això és d’agrair, perque en molts moments no he estat al meu 100%. Les seves paraules ajuden a seguir treballant i a seguir creient en millorar cada dia. Que ho digui algú que enten tant d’hoquei és una cosa que m’alegra i em fa seguir amb més força.

P- I ara una altra pista difícil, eh.

T.BALIU- I ara a Vic. A sortir endollats. Per molt que no estiguin fent la temñporada que tothom esperava, són molt bon equip, amb jugadors top i amb un gran porter.haurem de jugar sense errades si volem aconseguir els 3 punts.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *