EL FUTUR PASSA PER VILASECA

Foto R. Bars ( l’Igualada aleví A en un torneig a Nantes)

A l’espera de l’inici del campionat de Catalunya Aleví, el primer equip de l’Igualada HC ha completat una bona setmana de treball reconfortat per la victòria balsàmica de Sant Sadurní. Ara els d’Ivan Sanz afronten el segon desplaçament consecutiu en una altra pista de les més difícils de l’Ok Lliga, l’Olímpic de Vic. Els arlequinats ho faran intentaran aprofitar que en aquesta ocasió la pressió sembla que estigui instal.lada més a Osona després d’una temporada molt irregular dels blanc-i-roigs que han obtingut pitjors resultats dels que se suposen per la grandíssima qualitat de la seva plantilla.

El Vic- IHC començarà a les 7 de la tarda i l’arbitraran Oscar Valverde i Ignacio Garmendia. Una hora abans les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC començaran a jugar al Victorià Oliveres de la Riva contra el Voltregà. I encara una mica abans, a 2/4 de 4 de la tarda, l’IHC B jugarà a la pista del GEiEG.

ARRENCA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

El cap de setmana esportiu arrenca ja aquest divendres amb el primer partit dels alevins de l’Igualada en el campionat de Catalunya de Vilaseca. El primer partit dels arlequinats serà a les 4 de la tarda contra el Vendrell. Dissabte els igualadins jugaran dos partits: a les 9 contra el Manlleu i a 1/4 de 5 contra el Sant Cugat. En l’altre grup, el B, hi jugaran el Voltregà A, Caldes A, Sant Josep B i Setmenat A. Els horaris dels partits de diumenge dependran dels resultats que s’hagin obtingut en la lligueta inicial.

Els jugadors que formen l’Aleví A de l’IHC són: Álvaro Ferrando, Carlos Sebastián, Roger Bars, Bern Gabriel, Oriol Prat, Jordi Méndez, Marc Castells, Toni Cervelló. L’entrenador és David Espinalt, l’entrenadora de porters, Laura Balaguer i els delegats Roser català i Jordi Castells.

PATINA AMB EL TEU FILL

Des del patinatge per adults de l’Igualada H.C. s’ha dinamitzat l’activitat Patina amb el teu fill/a“.
L’activitat està oberta a tothom del Club (també podeu portar familiars, amics/gues…), és gratuïta i es farà a la pista de baix del Pavelló de Les Comes. Només cal portar els patins i ganes de rodar amb els més petits.
Els dies seran els següents:
DIUMENGE 6 de MAIG: A partir de 2/4 de 5 de la tarda. DIUMENGE 20 DE MAIG: A partir de 2/4 de 5.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *