CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ. VENDRELL 1 – IHC 2. PRIMER PAS

L’aleví de l’Igualada HC ha començat el campionat de Catalunya amb una exhibició de capacitat de reacció. Els igualadins perdien per 0 a 1 davant del Vendrell (aquest ha estat ja el resultat de la mitja part) però han aconseguit capgirar el marcador amb dos gols del capità Roger Bars en els últims 10 minuts de partit. L’equip de l’IHC el formen Álvaro Ferrando, Carlos Sebastián, Roger Bars (2), Bern Gabriel, Oriol Prat, Jordi Méndez, Marc Castells, Toni Cervelló i el benjamí Arnau Claramunt.

Avui els alevins tenen jornada doble. Al matí (9h) s’enfrontaran al Manlleu i a la tarda (1/4 de 5) al Sant Cugat. Els resultats d’aquesta primera jornada han estat aquests:

GRUP A:  Vendrell A 1 – IHC A 2 i Manlleu A 5 – Sant Cugat 1

GRUP B:  Voltregà A 6 – Setmenat A 1 i Caldes A 3 – Sant Josep B 2

TOTS FORA: L’IHC A A VIC, EL B A GIRONA I LES NOIES A VOLTREGÀ

Aquest dissabte es presenta amb una agenda pleníssima d’activitat pels equips sèniors del club. Tots 3 juguen a fora. El primer de fer-ho és l’IHC B que juga a la pista del GEiEG a 2/4 de 4 de la tarda. A les 6 el FONTANELLAS I MARTÍ IHC jugarà al Victorià Oliveres de la Riva contra el líder de la classificació. I una hora més tard, l’IHC de l’Ok LLiga masculina s’enfrontarà al Vic a l’Olímpic de la capital d’Osona.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *