TON BALIU: ESPEREM PODER CONTRUIR, POC A POC, UNA AVENTURA INTERESSANT

Foto Carme Bernaus

Fa just una setmana que es va coneixer la notícia de la mort de Delfí Trescents. I en aquests 7 dies, el vídeo de promoció del club en el qual va participar ha tingut un seguiment molt alt. I en aquell vídeo hi ha un detall que no ha passat desapercebut. Quan Delfí Trescents es posa per primera vegada la samarreta de l’Igualada HC tria la samarreta de Ton Baliu. Tota una metàfora. L’home que va fer possible el somni de tantes generacions i que va permetre viure pàgines històriques de l’esport igualadí li passava el testimoni al jugador que, per edat i condicions, ha de conduir el club en una nova etapa, plena de dificultats que  alhora són oportunitats . I ha de fer-ho, mà a mà amb els capitans veterans, mostrant el camí de l’esforç i el compromís a les noves generacions que surten, i seguirant sortint, de Les Comes. Precisament d’aquest repte apassionant n’hem parlat amb Ton Baliu.

“Si. Ja vaig veure això de la samarreta. De fet coneixia aquest vídeo … perque jo soc un dels que defensen a un dels petitons que surten, sense que se’m vegi. Al Delfí només puc dir-li que gràcies. Gràcies per haver fet possible que es formés aquest club. Ens va donar infinites alegries a les époques daurades. Ara esperem poder seguir creixent. I tot i la forta crisi que ens envolta, construir poc a poc, un altre cop, un aventura interessant”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *