M.SOLER: CADA COP JUGUEM MILLOR… ARA ENS FALTARIA QUE LA LLIGA DURÉS MÉS

Amb el primer equip masculí aturat per la celebració de la Final a 8 de la Lliga Europea que arrenca pfrecisament avui, l’únic equip sènior que continua entrenant és el FONTANELLAS I MARTÍ IHC que aquest cap de setmana juga a Terrasa, el penúltim dels partits que li queden en competició, Les igualadines tenen opció de quedar entre les 4 primeres cosa que els donaria el passaport per la Copa d’Europa gràcies al fet que el títol continental de les asturianes del Biescas. D’aquesta gran oportunitat, del tram final de la competició  i del bon nivell de joc que han exhibit  fins ara les igualadines, en parlem amb una  de les peces bàsiques de l’equip, la jugadora internacional, Marta Soler.

P- Teniu opcions per entrar a la Copa d’Europa la temporada que vé.

M.SOLER- Si, si. Ens ho jugarem amb el Girona i l’Alcorcon. A nosaltres ens queden 2 partits i els hem de guanyar i esperar una ensopegada de les madrilenyes ( a elles els queden 3 partits) especialment  a Voltregà que, de tota manera , ja no s’hi juga res perque ja són campiones.

P- Però més enllà de si s’aconsegueix o no, la temporada és molt bona no?

M.SOLER- Si. La temporada és molt bona. Hem treballat molt bé, als entrenaments, als partits. Hem estat molt unides i al final tot ha estat el resultat del treball que hem fet. Hem d’estar molt contentes. Hem anat millorant. Vam començar amb molta gent nova, jo mateixa, la Laura, la Judith, la Cristina… els primers mesos van ser d’aprenentatge. Ara juguem molt millor. I de fet ens faltaria que la lliga durés una mica més.

P- De fet heu estat una màquina com a visitants.

M.SOLER- Si. Fora de casa som el millor equip, però ens han faltat una mica els resultats de casa. A fora estem més concentrades en defensa. I a casa potser ens abocàvem molt a l’atac. Ara ho hem equilibrat això i ja hem aconseguit millors resultats a casa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *