EL FONTANELLAS I MARTÍ IHC DEFENSA EL PASSAPORT EUROPEU A TERRASSA

Amb els dos equips masculins fora de competició (l’IHC A de manera temporal i el B ja de forma definitiva amb la lliga de Nacional Catalana ja acabada) aquest cap de setmana només hi ha un partit sènior amb l’Igualada de protagonista. El que juguen aquest dissabte les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC a la pista de l’Sfèric de Terrassa (8 de la tarda amb arbitratge de Josep Antoni Ribó). Les igualadines intentaran obtenir un bon resultat davant les desenes classificades a l’Ok LLiga femenina, per intentar mantenir un lloc entre les 4 primeres, fet que els donaria la possibilitat de jugar la Copa d’Europa la pròxima temporada. Ara mateix a falta de dues jornades les d’en Pirri són quartes amb 41 punts a 3 del Biescas i 3 per sobre de l’Alcorcon (38) que, de tota manera, té un partit menys.

El partit serà també un duel de “caconeres” ja que sobre el parquet egarenc coincidiran les dues màximes golejadores de l’OK lliga femenina: l’argentina leticia Corrales que ha marcat 38 gols i l’arlequinada Maria Diez, Peke, que n’ha fet 33.

I mentre l’IHC jugarà per intentar conservar el passaport europeu, a Lodi es disputen aquest dissabte les semifinals de la lliga europea d’hoquei en categoria masculina. A més de la que jugaran FC Barcelona i Reus s’hi ha d’afegir la del Liceo-Valdagno que s’han classificat aquest divendres després d’eliminar Candelària i Benfica respectivament.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *