I.LARIOS: ELS DE LA BASE HI SOM PEL QUE FACI FALTA

Els jugadors del primer equip de l’Igualada HC segueixen amb l’aturada d’entrenaments arran de la celebració de la F-8 de Lodi (on Reus i FC Barcelona han accedit ja a les semifinals). No hi ha activitat a la pista però si als despatxos on els club treballen intensament per tancar plantilles. En aquest sentit segons informa el portal OkCat el servei de premsa del Blanes ha confirmat els fitxatges de l’arlequinat Ferran Formatjé i del cavista Francesc Bargalló per la pròxima temporada.

Mentrestant, i tot i estar amb els patins aturats, els jugadors miren de no perdre la conexió amb la competició que hauran de tornar a activar la setmana entrant. És el cas per exemple d’Isaac Larios. El Tito està a punt de completar la seva primera temporada amb l’equip d’Ok Lliga i la seva actitud i compromís ha estat elogiada recentment pel tècnic Ivan Sanz.

P- Quin balanç fas de la temporada al nacional catalana i a júniors

LARIOSSense cap dubte un balanç força positiu. Hem complert els objectius marcats tot i les dificultats que hem tingut a totes dues categories. Amb els júniors hem aconseguit anar als Campionats de Catalunya tot sortint del pou en el que nosaltres mateixos ens hi haviem llençat de cap a principis de temporada. Per l’altra banda, amb el nacional tot i ser un equip “novell” a la categoria i tot i tenir una baixa de pes com va ser la del Joanet, vam seguir endavant.  A principis de la segona volta, vam poder comptar amb la immensa ajuda de’n Moi, una excel·lent persona i tot un exemple de compromís. També vam assolir l’objectiu de la permanència.

P- I al primer equip com t’hi trobes?.  Ivan Sanz va destacar molt el teu treball i actitud.

I.LARIOS- Amb treball i actitud, crec que és la millor manera que tinc per donar-li les gràcies a l’Ivan per fer-me gaudir tant d’aquesta temporada, deixant-me estar amb un grup de tanta qualitat com aquest. Al primer equip m’hi trobo genial, tothom ho posa molt fàcil i és un plaer poder compartir vestuari amb aquests jugadors i poder millorar dia a dia.  

P-Com enfoqueu els partits que queden ?

I.LARIOS- Amb la actitud de sempre, sense cap mena de dubte. Encara hem d’anar a Vendrell, a Calafell i rebre el Shum a casa, són equips molt complicats i ens buidarem per aconseguir els 9 punts restants 

P- I en el futur els joves haureu d´ajudar encara més…

I.LARIOS- Bé, nosaltres estem pel que faci falta, tota la base treballem per poder assolir el somni que tots tenim de petitons.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *