EL LICEO GUANYA LA SISENA COPA D’EUROPA I ATRAPA A L’IGUALADA HC

Des d’aquest diumenge l’Igualada HC comparteix el tercer lloc en el pòdium dels equips amb més Copes d’Europa amb el Liceo de la Corunya. Els herculins s’han imposat al FC Barcelona (4-2) en la final de la F-8 de Lodi i han aconseguit la seva sisena Champions (la segona consecutiva) i d’aquesta manera empata amb l’IHC. El Liceo s’ha emportat el títol amb una demostració d’esforç i concentració, comandat de manera magistral per un ex-IHC com Jordi Bargalló que ha tornat a demostrar que és el jugador més determinant de l’hoquei actual. 

Mentrestant el present arlequinat passa per les últimes hores de descans dels jugadors del primer equip arran precisament de l’aturada de la competició per la disputa d’aquesta F-8 que s’han acabat emportant els corunyesos. És l’última, si més no de moment. Perque la temporada vinent torna a haver-hi canvi de competició i la F-8 es substituirà per una F-4 amb una eliminatòria a doble partit de quarts de final.

L’IHC lluita, precisament, per intentar entrar en aquesta Lliga Europea. I el primer compromís serà dissabte a les 8 del vespre a Vendrell . Per preparar la tornada a l’Ok Lliga els igualadins disposaran de 3 entrenaments (dimarts, dimecres i dijous). Els arlequinats hauran de toranr-se a posar les piles (que han estat recarregant-se aquestes dues setmanes) per fer front als últims 3 partits amb l’objectiu d’aconseguir la millor classificació de les últimes 5 temporades.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *