ELS NOIS TORNEN ALS ENTRENAMENTS. LES NOIES PREPAREN L’ASSALT DEFINITIU A EUROPA

Els jugadors de l’Igualada HC es tornen a calçar els patins després de dues setmanes d’aturada de la competició. Avui faran el primer dels 3 entrenaments previstos aquesta setmana pensant en el partit de dissabte contra el Vendrell, amb el passaport per Europa en joc per tots dos equips.

I si els d’Ivan Sanz tenen encara tres jornades per davant, les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC tanquen aquest dissabte la temporada. Si això no fos suficient atractiu el partit que les enfronta al campió d’Europa, el Biescas Gijon, és trascendental per aconseguir classificar-se per la próxima edició de la Copa d’Europa. Les arlequinades necessiten guanyar i esperar que l’Alcorcon perdi un dels dos partits que li queden (té un partit ajormat contra el Voltregà i ara mateix és a 3 punts de les igualadines).  

Per aquest motiu el club fa una crida als aficionats perquè ajudin l’equip que entrena en Pirri. “Us animem a tots i totes a venir i fer soroll!!!, i si porteu samarretes de l’Igualada o bufandes genial!!! Hem de demostrar que el femení té força i aquell dia us volem tenir a prop!!! Ja ho podeu fer còrrer entre els vostres amics/gues, familiars, facebooks, blogs… que no hi falti ningú!!!

A més l’IHC fa saber que després del partit hi haurà un sopar de germanor a l’Ateneu entre les jugadores dels dos equips. Qui ho vulgui s’hi pot apuntar al preu de 12 euros.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *