LA SETMANA EUROPEA

Els jugadors de l’Igualada HC han fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana. ha estat una sessió preparatòria que ha seguit la tònica de les dues anteriors. Molt de treball de situacions de partit, amb variacions en el sistema de contenció segons els moviments tàctics de la defensa que faci el Vendrell, un equip molt treballat en tot el que fa referència a la reraguarda. Els arlequinats són conscients que una bona part del darrer objectiu de la temporada (classificar-se per una competició europea i si pot ser la Champions, encara millor) passa per un bon resultat en el pavelló del carrer Colom sense número. Entre d’altres coses perquè el mateix Vendrell de Cabestany també aspira a aquests llocs preferents de la classificació. El Vendrell-IHC es jugarà a les 8 del vespre amb arbitratge d’Antonio Gomez i Sergi Mayor.

A la mateixa hora, però a les Comes, les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC buscaran també el seu passaport per la Copa d’Europa contra el Biesca Gijon. Les igualadines necessiten la victòria i jugaran mirant de reüll a Alcorcon on les madrilenyes s’enfronten a les campiones de l’OkLliga femenina, un Voltregà que des que ha aconseguit el títol ha aixecat una mica el peu de l’accelerador. L’IHC-Biesca es juga a les 8 amb arbitratge d’Angel Tavera.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *