L’IHC ES RETROBA AMB EL ZONAL

Segon entrenament de la setmana dels jugadors d’Ivan Sanz. Els igualadins han seguit treballant la defensa zonal del Vendrell, un sistema defensiu de mal record aquesta temporada (especialment a la Cers) i, al mateix temps, una de les particularitats més característiques de l’equip que entrena l’ex-IHC, Guillem Cabestany. Gràcies a aquesta disposició defensiva, tancada gravitatòriament sobre la seva pròpia àrea, l’equip vendrellenc ha firmat les seves dues millors temporades de les últimes dècades. De tota manera aquesta temporada el Vendrell destaca més per la seva efectivitat golejadora: 88 gols (5è millor golejador de la competició). Curiosament els vendrellencs  presenten unes estadístiques absolutament equilibrades: 88 gols a favor i 88 en contra.

L’Igualada, per la seva banda, ha encaixat menys gols 66 (Roger Fernàndez és el segon porter menys golejat de la categoria per darrera només del FC Barcelona amb 49) però n’ha fet 10 menys que els vendrellencs (78). De tota manera els arlequinats presenten  un millor balanç ja que tenen un +12, molt superior al dels seus rivals.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *