LES COMES DIU ADEU

El pavelló de les Comes ja està preparat pel partit televisat d’aquesta nit contra el Shum. Aquest diumenge s’han acabat d’enllestir tots els detalls perque la pista estigui a punt per la transmissió. En aquest sentit l’afició igualadina ha de sentir molta satisfacció perque la de les Comes és una de les poques pistes amb el reconeixement de poder oferir hoquei per televisió sense cap mena d’estructura afegida. El terrasso del pavelló arlequinat, que tanta història i tant positiva, ha viscut segueix sent un dels més elogiats a tota l’Ok Lliga.

Serà un terrasso que avui tornarà a viure una jornada històrica. Primer per l’enfrontament de dos equips que es juguen el bitllet per Europa (i  més després dels resultats d’aquesta jornada que han deixat 3 equips empatats en el cinqué lloc i últim que don accés a la Champions) . I després, perque serà l’últim cop que juguin a casa amb la samarreta arlequinada alguns dels jugadors del primer equip del club, igual que el tècnic Ivan Sanz que ja ha anunciat que no seguirà l’any que vé.

 I per si algú té encara dubtes sobre si anar o no a les Comes el grup de fans de Ton Baliu al facebook dona en el seu perfil l’argument definitiu: “cal recordar que Baliu marca un hat trick quan el partit és televisat”. Per tant: per assegurar la cita amb Europa, per tancar la temporada a cada amb bon regust, per dir adeu a jugadors molt estimats per l’afició o … per veure 3 gols més del Ton. Per qualsevol d’aquests motius el partit IHC-Shum és d’aquells que val la pena viure i si és possible, millor en persona i en directe.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *