LARIOS: MOLT CONTENT PEL DEBUT. LA TEMPORADA QUE VÉ MÉS TREBALL I MILLOR

Foto C. Bernaus

P- Debut en partit oficial. Quines sensacions vas tenir?

LARIOS- Bé. Estic molt content. És el que vol tot jugador. I més amb uns companys com aquests. Tinc l’espineta que no vaig poder ajudar l’equip tot el que hauria volgut … n’hi va haver una que no vaig estar massa afortunat…

P- Estaves nerviós?

LARIOS- Bé… Nervis sempre hi són. I més en un partit com avui. Però quan entres a la pista ja només vols passar-t’ho bé, gaudir d’aquests companys… L’últim partit de temporada és molt dur i estic molt content.

P- Està bé que siguis autocrític en alguna jugada però també en vas fer de molt destacades com una croqueta inversemblant evitant un gol, i aturades de gran seguretat … i l’entrenador va parlar molt bé de tu.

LARIOS- Bé. El meu objectiu és treballar. Jo treballo fort.

P- I ara toca seguir treballant. El mister diu que tens coses a millorar però que pots jugar si no afluixes i segueixes apretant.

LARIOS- Obviament haig de millorar. El meu objectiu és aquest. Ara el que toca és gaudir de la temporada que hem fet amb aquest equip. I la temporada que vé més i millor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *