F. FORMATJÉ: MAI TANCARÉ LA PORTA A L’IHC. SEMPRE EL PORTARÉ DINS. ÉS CASA MEU

Foto Carme Bernaus

P- Ferran s’ha acabat la temporada. I malhauradament també la teva etapa a Igualada. Quins sentiments tens en aquests moments?

FORMATJÉ- Pena. Desil.lusió també, en part. Només desitjar molta sort al club. He passat 3 anys aquí meravellosos, en un gran club. He conegut grans persones que és el que m’emporto i segurament al llarg dels anys és el que quedarà…i amb molta pena de marxar d’aquí perque és casa meu

P- Era un projecte a més que si arriba a tenir un any més no se sap on podria haver arribat

FORMATJÉ- Si, si. La llàstima de l’hoquei i de l’esport és que normalment va lligat amb la gestió econòmica … ja vaig marxar de Mataró per unes qüestions semblants i ara tornar-ho a passar aquí… realment no m’ho esperava, em pensava… bé, segueix sent un club gran i jo sempre el portaré dins del cor. Però ha anat així, no podem mirar enrere, no ens podem lamentar i esperem que més endavant… jo mai no tancaré la porta a l’Igualada. És un club que sempre el portaré a dins.

P- Si amb algú hem gaudit d’aquelles converses ambicioses de “l’any que vé més”… ha estat amb tu … aquest any hem fet un petit pas endavant amb aquesta Champions. És allò que sempre haviem reivindicat de “seguir creixent”!

FORMATJÉ- Si. La veritat és que sempre he dit, des del primer dia, que un dels meus objectius era tornar a deixar el club allà on es mereixia. És un petit pas deixar-lo a la Copa d’Europa. M’hauria agradat molt més marxar amb un títol… guanyar una Copa d’Europa que és el que es mereix el club… Però bé, no ha sigut així. Crec que he aportat el meu granet de sorra ñperque les coses funcionessis i que la gent gaudís. Espero que ho hagin pogut fer amb mi i amb l’equip. I desitjar-los que seguiexin disfrutant i que vagin a Les Comes hi hagi l’equip que hi hagi.

P-Molta sort, Ferran. !

FORMATJÉ- Moltes gràcies!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *