ARRENCA LA PRETEMPORADA AMB EL SORTEIG DE LA COPA ESPORTS PENEDÈS

Just quan només fa una setmana que s’ha tancat oficialment la temporada 2011-2012, la següent ja comença a fer les seves primeres passes. El tret de sortida el dona el  sorteig aquest divendres de la Copa Esports Penedès 2012, competició amistosa que va tenir un gran èxit l’estiu passat i de la qual l’Igualada HC n’és el vigent subcampió. Serà una magnífica oportunitat per començar a rodar el nou IHC amb força cares noves i que encara s’està acabant de confeccionar. A més dels arlequinats, en l’edició d’aquest any hi prendran part l’actual campió, el Noia, a més del Vendrell, Vilanova, Calafell, Vilafranca, Reus Deportiu i Shum Massanet, tots ells equips d’Ok LLiga tret del Vilafranca de Joan Muntané.

Els vuit equips es repartiran en dos grups de quatre, tres penedesencs i un de fora, que lluitaran per les dues primeres places que els donarà dret a participar a la Final a 4 que aquest any es disputarà al Pavelló de Les  Casernes de Vilanova el cap de setmana del 22 i 23 de setembre.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ARRENCA LA PRETEMPORADA AMB EL SORTEIG DE LA COPA ESPORTS PENEDÈS

  1. Xavier diu:

    S’ha sentit dir del fitxatje dels germans Povedano per I.H.C.
    Ho trobo de molt sentit comu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *