ORIOL VIVES, NOU DAVANTER DE l’IGUALADA HC

Ja ha arribat l’esperat quart. El nou tècnic de l’IHC, Francesc Monclús,  ja té un dels jugadors que més desitjava incorporar a l’equip. Es tracta del davanter del GEiEG, Oriol Vives, que ha firmat contracte aquest divendres per una temporada amb l’entitat arlequinada. Vives és un davanter de moltíssima qualitat, amb gran mobilitat i tècnicament molt complert:  domina el tir, l’arrossegada i el dribling . Clarament  és un dels millors jugadors de la seva generació. Format al C.P. Voltregà, Vives que ara té 23 anys , és internacional en categories base, on va coincidir amb Ton Baliu. Amb l’igualadí va quedar subcampió d’Europa júnior. Abans havia estat campió continental juvenil.

Amb el fitxatge de l’Oriol Vives l’IHC tanca pràcticament l’apartat ofensiu de l’equip, amb Sergi Pla, Marc Povedano i els jugadors de la base que tindran la seva oportunitat aquesta temporada. Ara el club orientarà els seus esforços a completar la part defensiva. mentre no arriben més notícies d’incorporacions  la mevaweb ha parlat amb l’Oriol en els seus primers minuts d’arlequinat.

ORIOL VIVES I CLOS


Va néixer a Barcelona però ha viscut sempre a Santa Coloma de Farners.
15/4/1989
1,78 m. – 76 kg.
Voltregà (4 temps) Maçanet (1 temp) Geieg (2 temps)
20 gols a Nacional aquesta temporada

P- Com ha anat el procés del teu fitxatge, Oriol?

O.VIVES- Recordo que jo estava a casa de la xicota, al sofà i en va enviar un missatge el Ton, que deia que no tenia el meu número de telèfon. Vaig pujar ràpid les escales, li vaig donar i en cinc minuts em va trucar el Cesc. Vam començar a parlar de l’any que vé, de l’equip que volia fer… i li vaig dir ràpid que si. Al GEiEG hi havia dubtes per aquesta temporada i a aquestes alçades volia tenir alguna cosa lligada i va arribar l’Igualada… molt, molt content.

P- Com valores la teva arribada a l’IHC?

O.VIVES- Jo me’n recordo que era molt petit, quan començava a jugar a hoquei, i l’Igualada era un equip on sempre m’hauria agradat jugar. I ara arribar a Igualada és un repte molt gran i jugar la Copa d’Europa, que no l’he pogut jugar mai, em fa molta il.lusió. I estar a l’equip amb aquests jugadors, com el Ton o Povedano, als que conec molt, encara em fa més il.lusió.

P- I això de tenir fans abans i tot d’arribar a un lloc… el Ton diu que eres el crack de la seva generació.

O.VIVES- És que vam coincidir molts  anys a la base. I hi havia molta gent molt bona en aquella generació. El Ton era un d’ells, un dels millors. I el Povedano també era molt bó. De fet ara n’hi ha molts d’aquells, en molts equips. Jo no soc més que un treballador. Faig el màxim que puc per ajudar l’equip a que les coses surtin bé.

P- Ja ho has fet una mica. Com és l’Oriol jugador?

O.VIVES- Home… soc treballador i sempre hi poso molta il.lusió…

P- I gols

O.VIVES- Home… n’he fet 20 a la primera divisió… a l’Igualada espero fer-ne més i ajudar l’equip al màxim.

P- Ja coneixes una part de l’equip. La resta s’està acabant de tancar. Com veus la pròxima temporada?

O.VIVES- D’entrada hem de mirar de salvar la categoria… crec que tenim equip per fer-ho i a partir d’aquí mirar més amunt i amb ganes i treball amb el Cesc, amb el màxim esforç, intentar quedar el més amunt possible.

P- I després ens queda el premi de la Champions.

O.VIVES- Si. Jo mai l’he jugada. I si, tenim l’opció de jugar-la i és molt emocionant. Ja tinc ganes de començar… però abans haurem de fer uuna bona pretemporada i posar-nos forts.

P- Aquest no és el primer cop que l’IHC intentava fitxar-te. Ja ho va provar amb Joan Carles a la banqueta i no va poder ser. Era, però,  una arribada  que s’havia d’acabar produint…

O.VIVES- Ara i la primera vegada són dues situacions molt diferents. Aleshores estava a l’equip on havia estat tota la vida, el Voltregà, tenia projecció per jugar… se’m va fer molt difícil pendre la decisió. Ara la situació és diferent.  Sobre tot, la diferència és que he tingut la sort que tornés a venir l’Igualada i he decidit aprofitar l’oportunitat al màxim i ajudar a l’equip a situar el club el més amunt possible.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *