A PUNT PEL QUART

Les negociacions per tancar la plantilla 2012-2013 avançen a bon ritme i està molt a prop la notícia d’un altre fitxatge de l’IHC. Seria ja el quart i s’afegiria als de Marc i Albert Povedano i Sergi Pla. Són les peces de Francesc Monclús per muntar el nou Igualada, amb el motor Ton Baliu  i el suport dels jugadors de l’IHC B i del júnior. De tota manera la llista d’incorporacions no es pot donar per tancada. Encara n’ hi pot haver dues o tres més (entre elles hi podria haver la cessió anunciada pel Vic).

En canvi, no precisament a prop sino molt lluny se’n van els jugadors del nacional catalana i les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC, que aquest divendres surten cap a Suïssa per participar en el torneig que organitza el club suís del del Vondervalt. De fet viatgen una representació dels 2 equips, i  no la plantilla al complert, (6 jugadors i 5 jugadores) acompanyats per un entrenador i un delegat, per seguir la política d’austeritat del club.

I mentre es va perfilant el futur, el passat va dient adeu. Just aquesta passada nit els integrants de la plantilla i el cos tècnic del primer equip de l’IHC han fet el sopar de comiat de la temporada, i en la majoria dels casos també del club. Tots aquells que sigueu seguidors d’algún dels jugadors a Twitter o a facebook podreu veure les fotografies que han penjat en aquesta xarxa social.

Per acabar algunes notícies de MercatOk que afecten jugadors igualadins. D’entrada, el porter Albert Dalmau, que va quedar fora del Calafell setmanes després que club i jugador haguessin pactat la seva continuitat, ja té nova destinació. Jugarà al Taradell, nou equip de la primera divisió estatal. Per la seva banda Marc Muntané (ex-Lleida) i Joan Raja (ex-San Antonio de Pamplona) es retrobaran al Cerdanyola que intentarà retornar a la Nacional catalana. I finalment l’ex-IHC, Lluís Tomàs, seguirà defensant la porteria del Lleida Llista en el seu retorn a l’Ok Lliga.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *