A. LODI: L’IMPORTANT SERÀ QUE LA GENT SE SENTI ORGULLOSA DE l’EQUIP

Foto. A. Esteban

El tradicional sopar equip-penya ha tancat definitivament la temporada i ha obert la porta a la següent- El d’aquest any ha estat un adeu allarguissat, d’aquells que costen. Com aquell que es va acomiadant i que ho fa més d’un cop conscient que encara no es mou. Són molts els sentiments i les sensacions contraposades que afecten als implicats, els que es queden i els que marxen. Aquesta vibració d’estar vivint un moment especial va marcar la ja de per si emotiva trobada de jugadors i aficionats de cada any.

Enyorats els que marxen (la mevaweb els dedicarà un especial la setmana que vé), entre els que es queden hi ha gent d’un valor descomunal. Perque si en algún moment ha pogut semblar que l’equip era en TON i prou  (després la directiva ha aconseguit envoltar-lo de bons jugadors), el bó d’en  Baliu ha tingut sempre la certesa que no estava sol. Al costat té i tindrà gent que fan tant equip com els mateixos jugadors. Gent IHC, en majúscules. Gent com en Puyi i en Lodi. En David Figueras i l’Antoni Esteban. Els dos delegats. Dos homes que s’han tornat a desviure, una temporada més, perque tot funcionés, perque tot fos a lloc. Dues peces fonamentals, sempre en l’anonimat,  i que han parlat només a través del joc de l’equip. Ara la mevaweb vol que parlin, per un cop, en primera persona. I la primera bola va pel LODI. Dilluns segona part amb el Puyi.

” Ha sigut un any que com equip he quedat parat, han sigut uns germans més. Un any que recordaré sempre, ells a l’Igualada s’ho han deixat tot. Esportivament es podria haver fet alguna cosa més però estic satisfet per com anat la temporada. He fet bons amics i això en l’hoquei patins és el que queda. A l’agost comença una nova temporada… se’m farà estrany entrar al vestidor i no veure segon quin jugador … però el present és que han vingut uns jugadors capaços de tirar endavant i han tingut valor de confiar en l’Igualada. Serà una temporada en la qual  tindrem altres objectius però l’important és que fem contenta a la gent, que gaudeixin de l’equip i que estiguin orgullossos. Esperem que a la lliga no haguem de patir en excés i que a la copa d’Europa poguem arribar el més lluny possible”.

ANTONI LODI.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *