D.FIGUERAS: NOMÉS HE ESTAT UNS MINUTS AMB LA NOVA PLANTILLA PERÒ TINC BONES VIBRACIONS

Som en unes hores molt difícils pel pais arran dels incendis que han assolat l’Alt Empordà i des de la mevaweb no podem quedar-nos al marge dels sentiments de profunda tristesa col.lectiva pels efectes de les flames (especialment per les víctimes mortals) i alhora d’orgull absolut per la feina de tantíssima gent que ha lluitat contra uns elements desaforats. Amb el més gran reconeixement a l’esperit de sacrifici de tants catalans que han viscut una nit llarguíssima des d’aquí aportem el nostre granet de sorra, mantenint amb més vigor que mai la nostra feina de cada dia. I que millor que en un dia de tantes sensacions sentir l’home segurament més ple d’emocions i de sacrifici de l’IHC dels últims anys:

David Figueras, Puyi.

“Quan em vas dir que volies que fes una valoració de la temporada passada i de la propera em va venir molt de gust.  Ho fare des de la meva vessant de delegat. Per començar la temporada 11-12 del Igualada Hoquei Club ha estat complicada i  alhora  gratificant. Complicada en el terreny esportiu ja que a principi de temporada, i veien els resultats que s’anaven produint,  tothom esperava poder estar a la Final 4 de la copa del rei . Era una competició en la qual tots hi havíem posat moltes espectatives. Va ser un cop moral molt dur.   Personalment crec que,  de rebot, va repercutir en l’ eliminació de la copa Cers. Un cop superada la desfeta copera l’EQUIP va treure el seu millor hoquei i fruit d’això ha arribat el gran èxit, el quart lloc a la classificació i el dret, mes que merescut, de jugar  la Copa d’Europa l’any  vinent.

Que dir d’aquest EQUIP que no s’hagi dit ja. Ha sigut un plaer formar part d’una plantilla on la qualitat esportiva i sobretot humana han sigut els seus valors claus. Malgrat la situació económica complicada han estat uns jugadors que ho han donat tot, que veníen a entrenar com el primer dia i que teníen un objectiu clar: deixar l’IHC el mes amunt posible. No em vull deixar ningú. Tots han estat una part molt important del vestidor. Des de l’Ivan (un malalt de l’hoquei) del qual he apres moltes coses a tots els jugadors que ens deixen: Ferran, Raül, Rocasalbas, Roger F, Dani i dels capitans: Navarro i Edu Fernandez . A tots els desitjo el millor tant esportivament  com en el terreny personal. Tampoc em vull deixar la gran feina de tot l’staff tecnic i del Ton, un jugador que l’any que vé ens aportarà moltes coses. Per acabar el resum de la temporada pasada, voldria fer un esment especial per l’Edu Fernadez i el Marc Navarro que han estat els jugadors amb els quals  he compartit més temporades. Recordo que quan vaig arribar al 1er equip ells ja hi eren,  i amb la seva bona predisposició van fer més facil la meva adaptació a un vestidor d’Ok lliga. A tots GRÀCIES”.

 

L’equip de la temporada 12-13: 

“Per començar cal agrair l’esforç de la junta directiva que malgrat el temps de crisis que ens envolta i el poc marge de maniobra que han tingut, han pogut confeccionar una plantilla competitiva on l’experiencia de grans jugadors s’ha compensat amb l’il.lusió  dels mes joves. Serà un any, on la BASE de l’Igualada tindrà un paper molt important. Aquesta pre-temporada els tecnic hauran  d’intentar confeccionar un equip a la pista amb un sistema de joc però no dubto que amb l’experiencia d’uns i la il.lusio dels altres ho podrem tirar endavant.

Personalment tinc bones vibracions tot i que nomes he compartit uns minuts amb la nova plantilla. Venen amb moltes ganes d’aprendre i això segur que es transformarà a la pista amb espectacle i bon joc. Res mes, desitjar bones vacances a tothom i amb ganes que tot torni a començar.  Força IHC!!”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *