ADEUS 2012. R.FERNÀNDEZ: PENSAR QUE LA GENT HA ESTAT CONTENTA AMB MI, M’OMPLE D’ORGULL

Al final ha estat porter d’una sola temporada. Però amb un comportament exquisit dins i fora la pista i unes actuacions espectaculars sota pals (ha acabat com el segon porter menys golejat de la categoria) Roger Fernàndez ha reservat ticket inesborrable en el club selecte de grans porters que han defensat la porteria arlequinada al llarg de tota la seva història.

P- Aquest ha estat un final de temporada trist per tants adeus, especialment pel d’un home que en només un any s’ha posat la gent a la butxaca.

R.FERNÀNDEZ- Si. És una pena haver de marxar d’un club així perque només en un any ja te n’adones del que ha estat i del que és. Realment estic bastant trist però, vaja, al final cadascú ha de prendre les decisions per la seva vida i en el meu cas va ser la de no continuar.

P- Estàs satisfet de la temporada?

R.FERNÀNDEZ- Si…

P- Els números són espectaculars!

R.FERNÀNDEZ- Si, si. A veure a nivell esportiu, tant personalment com l’equip, crec que hem estat a l’alçada. I la veritat és que si, que jo estic molt content de la temporada que he fet. La veritat és que tant el club com l’entrenador, com l’equip m’han donat tot el suport en tot moment, i quan tens aquest suport sempre aconseguiexes donar el millor de tu.

P- Sempre t’hem dit que a Igualada, si alguna cosa tenim, és paladar fí pels porter: Colet, Largo, C.Folguera, Llaverola, O. Bargalló … I tu t’has col.locat en aquest club selecte de grans porters que han passat per Igualada!

R.FERNÀNDEZ- Home… pensar això per mi és massa. Com ja et vaig comentar, jo vaig venir amb molta humil.litat a ajudar l’equip. I pensar que la gent estigui contenta amb mi i em pugui comparar amb aquests porters, a mi m’omple d’orgull.

P- Has decidit ja que faràs?

R.FERNÀNDEZ- Doncs pràcticament si. Segurament plego ja. Em retiro…

P- Però que un porter amb el teu nivell, en aquest estat de gràcia, plegui, és una mala notícia per l’hoquei! I ja sabem que ara tot és molt complicat econòmicament, eh.

R.FERNÀNDEZ- Si, la veritat és que si, però, un té ja una certa edat, necessita projectes il.lusionants perque  realment, en el meu cas, tinc altres projectes molt il.lusionants …

P- Familiars….

R.FERNÀNDEZ- Familiars si, i també laborals… i aleshores necessito que hi hagi una component d’il.lusió molt gran i en aquest cas les opcions que tenia no donàven aquestes condicions i per tant només quedava l’opció de plegar.

P- Una autèntica llàstima. Que vagi molt bé a la vida! Gràcies per haver vingut a Igualada.

R.FERNÀNDEZ- Igualment a tots! Moltes gràcies!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *