J.DONCEL: ELS PRIMERS PARTITS DE NACIONAL I JÚNIORS SÓN UNA INCÒGNITA

P- Joan, com veus el sorteig de nacional i de júniors?. Que en saps dels rivals?

J.DONCEL- La veritat és que el primers partits tan de nacional com dels juniors són una incògnita perque el Vilaseca no sabem quin equip tindrà a causa de las circunstancies del club, amb la renúncia a la Primera Estatal. I amb els juniors, el Mataró, ens passa una mica el mateix ja que la majoria de jugadors de l’any passat seran seniors i per tan serà un equip bastant nou!

P- Com teniu enfocada la pretemporada?

J.DONCEL- Doncs la pretemporada d’aquest any constarà de pocs partits comparada amb la de l’any passat ja que aquest any seguim el mateix bloc. Farem de moment 3 partits: el dia 23 d’agost el junior contra selecció d’Andorra. I el nacional farem dos partits contra el Masquefa.

P- I com us coordinareu amb el primer equip?

J.DONCEL- Clar. Com tu dius, tot això tambe anirà combinat amb la pretemporada del primer equip ja que els jugadors alternaran les dues.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *