A. CENTELLES: HEM FET UNA PLANTILLA AMB MOLT RECORREGUT

És una baula més de l’engranatge de la nova màquina arlequinada que pilotarà Francesc Monclús. De fet és una peça també de nova creació. Ell serà l’encarregat de greixar les relacions entre directiva i vestidor, d’atendre a les necessitats dels jugadors, de fer fàcil la seva feina… L’Aitor Centelles, un col.laborador implicadíssim del club, que ara ampliarà les seves funcions actuals entre les quals destacaven qüestions relatives a la pàgina web, la roba esportiva i treball a la base… De fet l’Aitor ha tingut també un paper destacat en l’elaboració de la plantilla per la pròxima temporada, donant suport als directius i també al cos tècnic en la recerca i el contacte amb les noves incorporacions. És per aquest motiu que la mevaweb ha volgut saber, també, que en pensa de la plantilla que ha ajudat a confeccionar i quines espectactives té per la pròxima temporada, de la que aquest dimarts, per cert, viurem el primer episodi amb el sorteig de l’Ok Lliga.

” Crec que s’ha fet una molt bona feina. El pressupost destinat al primer equip era molt reduït i crec que s’han trobat 8 jugadors d’un gran nivell i d’una competitivitat molt alta. A més hem augmentat el percentatge d’igualadinisme i hem fet una plantilla amb molt recorregut”.

“Respecte a les expectatives, crec que vindràn soles. L’equip a dia d’avui no té sostre i el seu objectiu és no baixar de categoria al mes de juny (objectiu assequible) i a partir d’aqui tot el que vingui és un premi. Crec que l’expectativa més alta és fer gaudir al pavelló de Les Comes i aconseguir fer bons partits amb un bon nivell de joc”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *