EL NOU IHC ARRENCARÀ A VOLTREGÀ. I EL FONTANELLAS I MARTÍ IHC FEMENÍ A LES COMES CONTRA EL REUS

L’Igualada 2012 començarà la lliga amb una visita a una pista històrica, el complex Victorià Oliveras de la Riba, per jugar contra el Voltregà. Serà el 6 d’Octubre. El primer partit a casa serà la setmana seguent quan els arlequinats rebran la visita del nou Ok Lliga, Lleida Lista d’Albert Folguera, David Busquets o Lluís Tomàs. Desprées l’IHC anirà a la pista d’un altre nou a la categoria (on hi debuta per primera vegada) el sant feliu, rebrà al retornat Alcoi (per la renuncia del GEIEG) i tancarà les primeres 5 jornades a Lloret, un altre dels equips que la temporada passada era a primera i on s’hi trobarà ex-IHC com Dani Rodriguez, Raül Pelicano o Enric Torner. Després vindran Calafell (casa), Vilanova (fora) i Shum (casa). Els igualadins entraran aleshores en una primera pujada al Tourmalet amb Vic (fora) i Reus (casa). Vendrell (fora), Blanes (casa), Noia (fora) seran els aperitius de l’altre tram del Tourmalet que portarà als de Francesc Monclús a rebre a les Comes a l’actual campió d’Europa, el Liceo i a tancar la primera volta al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona (el 26 de gener del 2013). Per tant a grans trets l’IHC ha canviat l’inici difícil contra els grans per un final de lliga realment molt complicat contra els dos aspirants al títol. De fet aquest és un privilegi que els igualadins s’han guanyat gràcies al 4art lloc d’aquesta temporada. Com sempre els 4 caps de sèrie no es poden trobar fins a les últimes jornades.

Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC començarà la lliga a casa contra el Reus (15 de Setembre) i després anirà a la pista de Traviesas a Vigo. A la tercera jornada tornarà a les Comes la Maria Diez, amb el Biesca Gijon. I curiosament les arlequinades també tancaran la primera volta contra les actuals campiones, en aquest cas el Voltregà (partit que es jugarà a Sant Hipòlit el 2 de Febrer del 2013).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *