SORTEJANT EL FUTUR

Avui, a partir de les 6, li començarem a prendre les mides a la nova Ok LLiga i ja podrem agendar les cites més destacades de la pròxima temporada. El sorteig de les Ok Lliga masculina i femenina, i també de la primera estatal, es farà, com ja és habitual aquestes últimes temporades, al Museu Colet de Barcelona amb la presència de jugadors i entrenadors dels diferents equips que entraran al bombo.

Després de diverses temporades topant amb el Tourmalet (o sencer o en part) ja d’entrada,  ara hi ha l’esperança d’un sorteig menys capriciós que faciliti una entrada no tant exigent a la competició, i més tenint en compte que el nou projecte de Francesc Monclús necessita  precisament temps per acoplar tots els jugadors que s’han incorporat a l’equip.  

Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC espera també rivals per intentar repetir l’excel.lent temporada que les ha portat a Europa. De tota manera l’equip tindrà la baixa molt important de la Maria Díez. El Biesca de Gijon, actual campió d’Europa, ha informat del fitxatge de la igualadina, màxima golejadora de les últimes dues edicions de l’Ok Lliga femenina.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *