ANDORRA, PRIMERA ESCALA

 

L’IHC B ha jugat el seu primer partit de pretemporada contra la selecció d’Andorra sub-17. Ha estat un bon partit, de tres parts de 15 minuts però sense posar resultat. De fet el marcador era el de menys perque la selecció d’Andorra venia a preparar l’europeu sub 17 que comença dilluns a França. Roger Corral va demanar de jugar contra l ‘IHC B, tot i que els igualadins són una mica més grans (no massa) perque els pirinencs es trobaran equips com Portugal o Espanya que tenen molt nivell.
Pel que fa als arlequinats “les sensacions han sigut bones”, segons el tècnic  Joan Doncel. “La setmana  ha estat molt positiva… ara a descansar uns dies i disfrutar de la festa major i dimarts ja començarem alternant les pretemporades amb el primer equip”.
L’IHC B ha jugat amb:
Isaac Larios, Aleix Vera, David Carles, Pep Vilaseca, Eric Vives, Edgar Peralta, Arnau Figuerola i Francesc Rubinat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *