1×1 AMB … ALBERT POVEDANO: ESPERO QUE SITUEM AQUEST ESCUT TANT ALT COM ES MEREIX

– Quin ha estat el teu millor partit?
– Bé, és difícil de contestar…. jajaja al llarg de la meva carrera esportiva he fet partits bons i dolents, com tothom, però un dels partits en el que m’he sentit millor i ha sigut més rellevant
per mi, és el LLeida-Alcobendas de la temporada passada. En aquell partit ens hi jugavem grant part de l’ascens i crec que vaig respondre prou bé.

 El que dia que…” Hauria estat millor ni sortir a la pista”?

– uffff jajaj la veritat és que tots els jugadors tenim d’aquests dies que hagues sigut millor no anar al partit…. en recordo un en concret perque era l’ultim partit que jugava amb el capellades, i em va saber greu perque hi havia dos companys que es retiraven aquell mateix dia. Va ser el GEIEG- Capellades de 1a Nacional catalana.

 

-Tens una aturada preferida?

– No tinc cap parada preferida. La veritat és que quan ets porter i veus que el teu equip et defensa amb tot el que pot, tot va sobre rodes i és quan surten els bons partits i les bones parades.

 

Quin és amb el jugador contra el que t’ha costat més jugar?

Jo sempre dic que els jugadors són cada vegada més bons i els porters ens hem d’anar adaptant. En aquestes categories qualsevol jugador et pot fer “anar de cul”, però un dels jugadors que més m’ha costat aguantar és Raul Marin.

 

– A quina pista t’agrada molt jugar?

– Igualada és perfecte, i no ho dic perquè sigui d’aquí, per mi és la millor.

– De qui eres quant eres petit?


-Jo sempre he sigut de l’IHC. desde ben petit que venia a Les Comes a veure el primer equip, I recordo especialment la final a 4 de l’any 1999. jo tenia 11 o 12 anys i per a mi va ser una festa!

– A quin jugador admires? perquè?

-Sempre hi ha hagut grans porters i n’hi ha molts que m’agraden. tots tenen coses molt bones de les que pots aprendre molt, però a mi el que més m’ha marcat ha sigut Jaume Llaverola. Després de Carles Folguera va venir a Igualada i jo el recordo amb molta admiració. després quan jo vaig ser més gran vaig tenir la sort de poder entrenar amb ell al primer equip i vaig aprendre molt, per això potser és el que més m’ha marcat.

 

– Que hauries estat si no haguessis estat porter d’hoquei?

-M ‘hauria agradat dedicar-me profesionalment a la música.

 

– Ets maniàtic abans d’un partit?

– Si, abans d’un partit sempre segueixo una rotina, sobretot a l’escalfament i abans que soni el primer xiulet de l’àrbitre. just abans de que comenci el partit haig de tocar els tres pals de la porteria, entre d’altres coses.

– Somnio que…


– Que en que aquest any fem una gran temporada i situem aquest escut tot l’alt que es mereix!

– Quina pregunta li faries o ja li has fet al Ton? 

– Fa molts anys que ens coneixem amb el Ton, li tinc confiança i si algun dia tinc algun dubte no dubtaré a preguntar-li.


moltes gràcies i força IHC!!!!!

L’IHC FA PINYA AMB ELS MOIXIGANGUERS


S’acosta la diada castellera de Festa Major dels Moixiganguers (diumenge a 1/4 d’1 del migdia). I l ‘Igualada HC s’apunta un any més a fer pinya. 
Un 2012 on “els nostres” tornen  amb el 4/8(el sostre), la torre de set(que no han pogut descarregar mai) i el 7/7 (que només l’han fet un cop).


La cita és diumenge a les 1/4 d 1 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament, junt amb els Capgrossos de Mataró i la Colla Joves Xiquets de Valls!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *