CORRENT SOTA LA PLUJA

Foto D. Figueras

És el que han hagut de fer avui els jugadors de l’Igualada HC en la primera de les dues sessions de treball del dia. Curses passades per aigua que han completat després amb treball cardovascular i de musculació. A la tarda els arlequinats, avui amb l’absència de David Càceres que tenia jornada de descans, han treballat bàsicament la defensa, una de les claus pels tècnics aquesta temporada. Com cada dia els sèniors han tingut el suport dels joves del planter: en aquesta ocasió han estat Eric Vives, Nil garreta, Aleix Vera i David Carles.  Aquest divendres els jugadors de l’IHC tancaran una primera setmana de preparació intensa i que ha deixat als tècnics plenaments satisfets pel compromís i la intensitat que han exhibit els jugadors.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *