LES PRIMERES BULLOFES

Foto Oriol Sebrià

Tot molt bé. La gent amb ganes de treballar. el Cesc molt bé i l’aportació d’un “savi” com el Joan, excel.lent. Crec que ens espera una bona temporada“.  D’aquesta manera tant resolutiva  ha definit aquests primers dies de pretemporada una home acostumat a viure moments com aquest. David Càceres, amb 19 pretemporades ja a les cames (14 d’elles a l’IHC), transmet aquests dies tota la seva experiència a la resta de companys i intercanvia impressions amb els entrenadors que, per segon dia, han centrat esforços en la tècnica i tàctica individual. Els arlequinats han iniciat el treball de contres i també de l’atac 4X4.

Després de 3 sessions intenses d’entrenament els jugadors començen a notar els efectes de l’esforç continuat (han aparegut ja les primeres bullofes) però malgrat tot s’han tornat a buidar en  les 3 parts del partidet que ha tancat l’entrenament. Els jugadors de la pedrera, Edgar Peralta, Pep Vilaseca, Nil Garreta i el porter Jaume Arnau han ajudat en aquesta ocasió al primer equip (i s’han guanyat un altre cop els elogis del cos tècnic). Aquest dijous (amb una altra sessió doble) agafen el relleu Isaac Larios, Eric Vives i Aleix Vera, mentre Garreta repetirà.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *