ENSURT AERI DEL FONTANELLAS I MARTÍ IHC EN EL VIATGE A GALÍCIA

Viatge accidentat del FONTANELLAS I MARTÍ a Galicia. L’avió de Vueling que portava les igualadines (i també al CP Manlleu, primer i segon classificats a l’Ok Lliga) ha tingut un problema en el motor dret i ha hagut de tornar a l’aeroport del Prat un cop ja s’havia enlairat. Després d’una estona d’incertesa la companyia ha canviat d’aparell i finalment el desplaçament s’ha pogut acabar fent i l’expedició igualadina ha arribat a destinació, l’aeroport de Vigo. Tot i l’ensurt les jugadores de l’IHC s’ho han pres amb humor.  “Podria ser una conspiració contra els dos líders de l’Ok LLiga femenina. Manlleu i IHC al mateix avió. Volem explicacions!, ja ja.”(Raquel Bernadas, al seu perfil de Twitter).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *