LES NOIES LÍDERS AMB GOLEJADA. ELS NOIS PRIMERS DE GRUP A LA COPA DE LES REGIONS

Foto D. Figueres

L’IHC ha acabat primer de grup en la Copa de les Regions que es disputa a Merignac. Els de Francesc Monclús han guanyat els seus 2 partits (2 a 4 contra la selecció francesa Sub-17, i 3 a 6 contra el Merignac) i aquest diumenge s’enfronten al Coutras buscant un lloc a la final. Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC ha mantingut la seva condició de líder amb una golejada inapelable davant del Traviesas de Vigo en un dia marcat per l’incident amb el vol que portava les arlequinades a Calícia.

FRANÇA Sub-17 2 – IHC 4. Merignac 3 – IHC 7. AMB UNA MARXA MÉS

L’Igualada ha guanyat els seus 2 partits en la primera jornada de competició de la Copa de les Regions. Tot i que a última hora el seu primer rival ha canviat. En principi havia de ser el Cestas, però el derbi amb el Merignac ha acabat a cops i diversos jugadors cestistes han estat sancionats. Per aquest motiu aquest equip s’ha negat a jugar. El recanvi ha estat la selecció francesa sub-20.

L’IHC ha sortit d’inici amb A.Povedano, Marçal, Baliu, Pla i Vera (després han jugat O.Vives, Càceres i Pove). A la mitja part el resultat era d’empat a 1, amb gol del Ton. A la segona part dos gols consecutius de Baliu (un aprofitant un rebot i l’altre definint una assistència de Càceres) han col.locat l’1 a 3 a 13 minuts del final. Povedano ha acabat de sentenciar a falta de 5 minuts. I quan ja s’entrava en el darrer minut la sub-20 francesa ha marcat el 2 a 4 definitiu.

En el segon partit contra el Merignac, equip que aquesta temporada jugarà la Cers, el 5 inicial ha estat format per Elagi, Càceres, Marçal, Pla i Ton. Al llarg del partit han jugat tots els jugadors de l’expedició tret del porter A. Povedano. Els arlequinats han trigat 12 minuts a obrir la llauna, fet que demostra el bon nivell de l’equip de l’Aquitània. Oriol Vives ha avançat l’IHC, Leska de FD ha empatat.  Càceres i Uri han tornat a posar aventatge en el marcador i l’inspirat Leska ha fet el 2 a 3 amb que s’ha arribat al descans. A la segona part els arlequinats han demostrat ser superiors, amb més velocitat i control de partit. Fruit d’això han arribat el 2 a 4 obra de Baliu, el 2 a 5 de l’Oriol i el 3 a 6 del mateix Vives (entre mig Marchand havia reduit diferències).

RESULTATS:

GRUP A

Coutras 5 – Bell.lloc 1, Bell.lloc 4 – Arenys 3 i Arenys 4 – Coutras 0.

CLASSIFICACIÓ: 1er Arenys, 2on Coutràs, 3er Bell.lloc

GRUP B

Merinyac 3 – Cestas 2 (sense acabar), França Sub-20 2 – IHC 4, Meringnac 3 – IHC 6

CLASSIFICACIÓ: 1er IHC, 2on Merinyac, 3er França Sub 20

L’IHC juga avui a 3/4 d’11 contra el Coutras per un lloc a la final (que es disputarà a 2/4 de 4 de la tarda). la resta d’emparellaments són: Arenys-Merinyac i Bell.lloc-França Sub 20.

WHATTSAPPS D’EQUIP

“Avui ens hem llevat, hem esmorzat i hem anat a fer una volta pel centre de Bordeaux. Després de dinar, ha vingut la tradicional migdiada i una jornada intensa d’hoquei a les 17 i a les 20:30h. Hem fet bons resultats.  Despres de sopar a la residència, directes a dormir. Aquest diumenge partit a 3/4 d’11 i la final és a 2/4 de 4 de la tarda. Esperem que hi siguem nosaltres”.

David Figueres

TRAVIESAS 0 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 9. NO HI HA ENSURTS PER “LES VISITANTS”

L’ensurt amb l’avió que les havia de portar a Vigo no ha passat factura a les jugadores del FONTANELLAS I MARTÍ IHC que han tornat a demostrar la seva fama de “visitants perilloses” i han golejat al debutant Traviesas per un contundent 0 a 9 (a la mitja part ja guanyaven per 0 a 5). Amb aquesta victòria les igualadines, que avui dirigia Ramon Peralta, es mantenen com a líders de l’Ok Lliga, amb 6 punts de 6, empatades amb el Manlleu que, per cert, anava en el mateix avió de Vueling que ha hagut de tornar al Prat un cop ja s’havia enlairat.

TRAVIESAS 0 (0/0) LUCIA CONTRERAS, NOELIA VEGA, CELSA LOPEZ, YOLANDA NOYA, LUCIA VARELA, equip inicial. ANTIA NOYA, LAURA FERNANDEZ, MARINA PEREZ, NOELIA CARRERA, SARA MERA.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 9 (5/4) LAURA HERNANDEZ, ELBA GARRETA, LAURA SALVADOR (2), MARTA SOLER (2),  RAQUEL BERNADAS (3), equip inicial. JUDITH BALDRIS, ANNA GIL (2), LAURA BALAGUER.

GOLS: 0-1 L.Salvador (m 7.10), 0-2 M. Soler (m 8.40), 0-3 M.Soler (m 9.17), 0-4 A. Gil, penal (m 17.53), 0-5 M.Soler (m 19.02). SEGONA PART. A. Gil (m 4.37), R.Bernadas (m 9.47), L.Salvador (m. 7.43), R.Bernadas (m 16.26).

INCIDÈNCIES. Àrbitre: Pablo Saez. L’IHC femení, que s’ha desplaçat a Galícia amb l’absència de la Carolina, torna a jugar aquest diumenge contra el Borbola que aquest dissabte ha perdut contra el Manlleu per 2 a 8.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *