AMB L’ALCOI AL CAP

Els jugadors de l’Igualada HC han tornat a la feina aquest dijous. Ho han fet amb un treball específic pensant ja exclusivament en l’Alcoi, tant en defensa com en atac. Francesc Monclús té tots els seus jugadors a punt per aquest partit contra els salessians, el segon a Les Comes aquesta temporada. Aquest divendes els arlequinats tanquen setmana amb l’última sessió de preparació.

Per la seva banda el jugador català de l’Alcoi, Marc Figa, reconeix a la web del club valencià que després de la victòria contra el FC Barcelona la primera plantilla de l’Alcodiam té els peus a terra. “s’ha de disfrutar una miqueta d’esta victòria, però de la mateixa manera que vam deixar enrere el mal partit contra el Liceo, també hem deixat enrere el partit contra el Barça. Tenim els peus a terra i cada partit és un món diferent”.

El davanter de Girona segueix explicant queningú no contava amb els tres punts del passat diumenge, però som conscients que els partits que vénen a partir d’ara poden ser contra els nostres rivals directes i són punts molt importants. Realment són partits de quasi sis punts”. La mateixa web recorda que l’Enrile PAS Alcoi ja s’ha enfrontat esta pretemporada a l’ Igualada H.C, en un partit que va acabar amb un 1 a 4 però el davanter català dels salesians apunta que segur que ara ja són un altre equip i ja han  tingut temps de conjuntar-se. Són gent que posa moltes ganes, que tenen molta garra i que lluiten molt per guanyar els partits. És un equip molt semblant al nostre: amb moltes cares noves, amb joventut pero amb moltes ganes i que intentarán fer de la seua pista un fortí d’on no s’escapi cap punt”.

La web acaba recordant, com ja va fer en el seu moment lamevaweb, que Alcoi i IHC són els dos últims equips que han aconseguit derrotat al FC Barcelona en lliga. Diumenge tots dos coincidiran a la pista de Les Comes.

TORNA NIL GARRETA

El retorn del defensa del planter a les convocatories de l’IHC de Nacional Catalana és la noticia més destacada del partit que el B juga aquest divendres contra el Bigues a Les Comes. Garreta ha entrenat molt bé tota la setmana i és pràcticament segur que disposarà de minuts en el seu retorn a l’equip. Per la seva banda l’equip júnior jugarà dissabte a Mataró.

Mentrestant aquest dijous li han fet una nova revisió mèdica al jugador igualadí del Lleida, David Busquets, que ha confirmat una pericarditis aguda atípica. Els metges han recomanat repòs i tractament amb anti-inflamatoris.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *