TOT A PUNT PER DIUMENGE

L’IHC ja ha tancat la seva preparació pel partit de diumenge contra l’Alcoi. Ho han fet aquest divendres amb un treball bàsicament de 4X4 en un entrenament que ha deixat aquella sensació de “tot a punt per diumenge“. El rival serà extremadament complicat, com ja va demostrar a la pretemporada, però els igualadins es buidaran a la pista per intentar transformar el record d’aquella derrota més que en una llosa en una oportunitat per seguir creixent.

Francesc Monclús ha convocat per aquest partit Aleix Vera i Marc Muntané. Dos jugadors que han estat fonamentals en la victòria de l’IHC B aquesta nit a Les Comes.  

NACIONAL CATALANA. IHC 3 – BIGUES I RIELLS 2.  REMUNTADA DE 3 PUNTS

Dos gols d’Aleix Vera i un del recuperat Nil Garreta (en el partit del seu retorn després de la lesió) li han donat els 3 punts als de Joan Doncel. L’IHC ha hagut de patir en un partit molt complicat (a la mitja part els arlequinats el resultat era un perillós 1 a 2). Al final els nois del B han protagonitzat una remuntada épica i s’han pogut emportar els 3 punts. és la tercera victòria de l’IHC en 7 partits. Amb 9 punts els “xinesos” es mantenen en la zona mitja de la taula.

IHC B 3 (1/2) Jaume Arnau, Moi Cervera, Pep Vilaseca, Aleix Vera (2) i Marc Muntané, equip inicial. Nil Garreta (1), Èric Vives, Edgar Peralta. Albert Querol, Isaac Larios.

BIGUES I RIELLS 2 (2/0)

Aquest dissabte la majoria d’aquests jugadors tornen a tenir partit. En aquest cas amb els júniors i a Mataró. Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC femení juga dimarts a les 10 a les Comes contra el Reus Deportiu en la segona jornada de la Copa Esports Penedès.

Foto A. Esteban

I mentrestant el patinatge per adults va prenent forma. I ja té data pel seu debut. Serà el dia 21 de Desembre, en partit amistós contra el CP Vilafranca d’adults.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *