LLORET- IHC. PARTIT DE RETROBADES

L’IHC viu una setmana de marató. Tants partits (2) com entrenaments (2 també). El primer avui contra el Lloret (2/4 de 10 amb arbitratge de Josep Antoni Ribo i Eloi Castellnou) en un autèntic partit de retrobades. El Lloret és un petit Igualada amb jugadors de tant bon record a les seves files com Dani Rodriguez, Raul Pelicano o Enric Torner. Els de la Selva, favorits per qualitat de plantilla i pel fet de jugar a casa, posaran a prova el bon moment de joc dels arlequinats que s’ha traduit en 9 punts en la classificació. Bones notícies que es completaran aquest dijous amb el retorn a les pistes (de moment als entrenaments) de David Carles un cop superats els seus problemes respiratoris. Abans l’hoquei té una cita al municipal de lloret, una pista que té un lloc, per cert, a la història de l’IHC perque s’hi va guanyar la primera de les dues Copes que té el club.

Mentrestant en partit avançat a la cinquena jornada de l’Ok LLiga el Reus s’ha imposat al vendrell per 5 gols a 3.

 

MARC POVEDANO

P- Diumenge deies tu mateix, “ja he marcat”!

POVE- Si. Si. Content. Molt content.

P- “M’he destapat”, dèies també.

POVE- Si. A veure si serveix per seguir marcant.

P- De moment va servir per un marcador molt ample, després d’un molt bon joc.

POVE-Si. Molt content, la veritat. No tant pels gols com pel zero que és molt important. I pels punts. I el que et deia molt content. Per tres victòries seguides molt importants davant d’equips que s’han de guanyar i bé… contents, si si.

P- I avui LLoret

POVE- És el que hem estat dient en el vestidor. Hem de fer bó aquell 6 a 0, si no no serviria de res. Hem de fer-nos forts fora de casa, que és difícil. Defensar tancadets, sortir a fer el nostre joc humil i a veure que en treiem.

SERGI PLA

P- Aquí a Igualada tenim un renom que va passant de jugador a jugador. “Elèctric”. El primer va ser en Pep Benito en aquell primer títol de Lliga, després en David Busquets (a qui li tornem a donar ànims des d’aquí) i ara estàs fent molts mèrits perque te’l passin a tu!.

PLA- Ostres… no sé. La veritat és no ens ho esperàvem pas. Un 6 a 0. Però tot i això va ser un partit complicat. Ells van xutar molt, van arribar molt, Però amb l’Elagi a la porteria que ho va parar tot i una bona defensa vam poder obtenir aquest resultat.

P- I és que vam jugar molt bé, no?

PLA- Si. Vam jugar molt ràpid. Vam moure molt ràpid la bola. Tothom estava en constant moviment i ens trobàvem fàcilment. I vam anar agafant confiança. Vam poder marcar d’hora i a partir d’aquí vam anar sumant, sempre des de la defensa.

P- Perspectives per avui?

PLA- Bé. El Lloret és un equip complicat. I més a la seva pista. Té només un punt, però vé de fer partits molt ajustats amb Liceo i Barça. Nosaltres hem d’intentar treure-hi punts i seguir amb la ratxa que tenim.

ELAGI DEITG

P- No sé si hi pensaves, si en tenies ganes, però ja ha arribatr. El teu primer zero amb l’IHC, el primer a l’Ok Lliga

ELAGI- No m’esperava que arribés tant d’hora, però… vam començar el partit molt bé. Se’ns va posar tot de cara des d’un principi. La primera part va estar molt bé però la segona va ser molt important saber aguantar perque no ens va passar com a Sant Feliu. I a mesura que anaves veient que el partit s’acabava amel zero, amb el zero… pensàves “òstia, ara amb les 4 faltes, que no la facin…” I no la vam fer.

P- Però no va ser un partit que et vas quedar a zero perque no et van arribar. Tot el contrari.

ELAGI- A la primera vam defensar molt bé i no ens van arribar gaire. A la segona vam estar una mica més descol.locats (potser recordant el que ens va passar a Sant Feliu) però vam poder aguantar els primers 10 xuts i a partir d’aquí ha anat passant el temps fins que al final vam tenir una altra estona que van arribar a porteria… no ens van pitar la 5ena falta del segon cicle i vam poder fer el zero.

P- No sé si t’ho mires… ets el segon porter menys golejat de la categoria. Però més que per això és pel que indica. Una bona defensa.

ELAGI- Clar. No és per mirar-m´ho per mi. És per mirar-s’ho per tot l’equip. El primer partit a Sant Hipòlit vam pensar… “qui marcarà els gols?”. Però amb això arreglat, hem anat treballant molt la defensa i … de fet crec que el més important és que si treballes molt bé la defensa els gols arriben… sols.

P- Doncs ara hauríem de seguir fent el mateix a Lloret.

ELAGI- Si. Tenim dues setmanes amb 5 partits. I començar amb els 3 punts d’Alcoi ens dona forces per LLoret. Sabem que són un equip jove, molt difícil. Acaba de pujar però és com si ja hi fossin a l’Ok Lliga. I porta un punt i tindran ganes de sumar-ne més. Haurem de sortir com vaig dir a Sant Feliu, a fer el nostre joc i no deixar-nos portar per ells. A intentar fer com diumenge. Fer un bon partit i intentar sumar.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 4 – REUS 2. RETORN A LES VICTÒRIES

Després de l’ensopegada a la primera jornada de la Copa Esports Penedès femenina contra l’Sfèric les igualadines han tornat a la dinàmica de victòries davant del Reus Deportiu. L’IHC s’ha imposat per 4 a 2 amb gols de Raquel Bernadas (2), Anna Gil i Laura Salvador.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 4 Laura Hernandez, Laura Salvador (1), Anna Gil (1), Raquel Bernadas (1) i Elba Garreta, equip inicial. Carolina Escobar i Laura Balaguer.

REUS DEPORTIU 2

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *