F. MONCLÚS: ESTEM EN UN BON MOMENT

P- Diumenge va ser un partit que va agradar molt a la gent. Pel tipus de joc que vàreu fer, a banda del gran resultat. Per tant satisfacció doble,  pel que vàreu fer i pel que vàreu obtenir

F.MONCLÚS- I per no patir, je,je. Perque els últims 3 partits hem patit molt… I diumenge també una mica perque voliem obtenir certes coses, mantenir la porteria a zero, seguir defensant igual amb marcador més ampli que quan hem anat ajustats, i bé, penso que va ser un partit on de seguida vam deixar clar qui volia guanyar el partit i això és important. Vam fer coses molt ben fetes. Molt bé en defensa… La gent molt bé. Tot són condicionants que porten cap a aquest resultat tant ampli.

P- I és que el joc, el resultat, la golejada… tot això suma. I el zero també suma.

F.MONCLÚS- Si. Tot el que hem fet fins ara com a equip ens va molt bé. Hem perdut un partit molt ajustat, n’hem guanyat un a casa molt ajustat, n’hem guanyat un de fora que anàvem guanyant de 4 i al final gairebé ens empaten . N’hem guanyat un amb solvència ofensiva i caràcter defensiu amb un zero. Tot això com a equip ens va molt bé, per tenir referències després.

P- Ja havies dit que els gols arribarien. Ara tenim gent molt endollada.

F.MONCLÚS- És que crec que físicament estem molt bé. Ara tenim molts instruments dels que ajuden a un equip a guanyar. Tenim gent al davant que apreta. Tenim gent que defensa molt bé. Tenim gent que xuta bé els penals. Tenim porters que ho aturen tot. I diumenge tot això ens va funcionar molt bé. Som un equip i estem en un bon moment i ho hem d’aprofitar. Ara que estem bé aprofitem-ho perque vindran temps difícils i hem de fer que aquesta base ens serveixi per molt.

P- El guió del partit era el que havies dissenyat, el que t’esperaves?

F.MONCLÚS- Bé, en certa forma ens esperavem un partit més competitiu a nivell de joc. Potser l’Alcoi no va ser l’equip que ens podiem esperar, amb més xispa, amb més caràcter defensiu…

P- Comparat amb la pretemporada?

F.MONCLÚS- Comparat amb la pretemporada. Si. I  amb partits que ha fet després. Però bé, el nostre guió si que era una mica aquest. Defensar fort, tancar-los-hi una mica la línia del tir exterior, que ho van anar fent una mica però amb poc perill. I després a nivell ofensiu nostre, boles ràpides que no els donessin opció i entrar ràpid amb qualitat. Això ens va fer fer possible aquest resultat, per mèrits nostres i demèrits del rival.

P- I quin guió t’esperes per dimecres?

F.MONCLÚS- Home, dimecres. Penso que la nostra feina l’hem de fer igual. Ells són un equip molt ràpid, amb molta qualitat defensiva, i el nostre criteri ha de ser seguir pensant en nosaltres. Al davant tindrem un rival que a nivell ofensiu té un qualitat individual més alta..

P- Potser la més alta dels rivals que hem tingut fins ara?

F.MONCLÚS- Si, tenen gent que apreten molt al davant. Però sabem que si controlem bé en defensa i al davant sabem jugar sense perdre boles que no ens puguin agafar contres, nosaltres també en tindrem… És un partit on tot el que hem fet fins ara ens servirà molt.

AGRAIMENT DE DAVID BUSQUETS

L’ex-jugador del Dream Team, David Busquets, ha publicat al seu perfil del facebook un missatge d’agraiment a les mostres de suport que ha rebut de l’IHC i de la gent d’Igualada.

“Moltissimes gràcies, a tota la família de l’Ihc, des del seu president, el Manel, que em va trucar per saber com estava, als seus jugadors,que també s’han posat en contacte amb mi i les seves mostres d’ànims a través del twiter i a tots els socis i afeccionats per aquest aplaudiment d’ànim i de suport en aquests moments tant difícils per mi. Ho agraeixo de tot cor. Tothom sap que l’Igualada Hoquei Club el porto grabat al cor perquè he nascut en aquest club, de la meva ciutat,  i he viscut moltissimes coses bones i de dolentes també, i això no s’oblida mai. Per això  aquest detall queda grabat al cor, que ara mateix està patint però que esperem que aviat es recuperi i poder agraïr aquesta estima a tota la familia de l’ihc. Gracies de tot cor”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *