F.MONCLÚS: LA MILLOR REACCIÓ ÉS FER UN BON PARTIT A VIC

Foto Oriol Sebrià.

Sense temps per lamentacions, ni per preparar el següent partit (ni tampoc per descansar), l’IHC afronta aquest dimarts un desplaçament dels més complicats de l’Ok Lliga per enfrontar-se al CP Vic. Els osonencs, que estan obtenint grans resultats gràcies a un extraòrdinari treball en defensa, venen de perdre dos partits contra els dos primers classificats, Liceo i Barça i ara intentaran recuperar embranzida. ” Hem de recuperar-nos per dimarts. L’Igualada està jugant molt bé”. Reflexions del tècnic vigatà Ferran Pujalte després de la derrota per 4 a 2 al Palau Blaugrana. El partit es jugarà a partir de les 9 del vespre amb arbitratge d’Alberto Lopez Exposito i Xavier Buxeda Gallart.

FRANCESC MONCLÚS

P-Primers punts que s’escapen de Les Comes.

MONCLÚS- La sensació que els jugadors ho van donar tot hi és. Sabiem que el Shum havia de reaccionar tard o d’hora. Ja dèiem que per nosaltres no havia de ser en aquest partit però lews coses se’ns van posar primer malament… vam saber reaccionar bé, però després amb l’oportunitat de marcar el 4 a 2, que vam fallar la directa, el contrari va tenir sort i es va posar per davant i se’ns va posar molt difícil. Al final vam tenir moltes ocasions i la bola no va entrar. És una derrota que ens ha de fer valorar el que hem fet, no pel treball, sino per algunes errades concretes en alguna contra, en una defensa directa…però penso que la millor reació és fer un bon partit a Vic com vam fer al Palau.

P- Ara ens arriba una part de la competició diferent de la que hem estat jugant fins ara, amb rivals de la part més alta. Com els hem d’afrontar?…. perque aquí els punts seran encara més cars…

MONCLÚS- Si. Sabem que tenim 12 punts i que en volem sumar més en aquesta primera volta. I passa perque les derrotes ens serveixin per millorar com a equip. Tenim ara Vic, Reus, Vendrell, Blanes… és una part de la lliga amb rivals que també volen ser competitius com nosaltres…partits en els quals volem intentar seguir sumant. I això passa per fer les coses ben fetes. Com van fer al Palau, com hem fet a casa, com hem fet en molts partits. Bones sensacions d’equip, bon treball defensiu que hem de controlar. Tot passa ara per pensar només en Vic.Una pista dificilíssima, amb un porter a qui li fan molts pocs gols… tenim una referència immediata que és el Barça. Vam anar al Palau amb una derrota a VIlanova… anem a Vic amb una derrota contra el Shum. A veure si es repeteix…

SERGI PLA

P- Primers punts que volen de les Comes i això sempre deixa una sensació agre, no?

PLA- Si, perque el fet de perdre a casa són punts importnats que volen d’aquí. Les Comes ha de ser un fortí i ens han volat els primers punts. També es podien haver quedat. Va ser un partit molt igualat i al final es va decantar per ells.

P- Si perque l’empat hauria estat realment més just.

PLA- Si. Vam apretar. Al final molt. Les vam tenir per fer le’mpat. Ells també en van tenir per sentenciar el partit…I cap dels dos va canviar el resultat.

P-El Francesc diu: derrota a VIlanova-empat al palau, derrota contra el SHUM… servirà per Vic?

PLA- Bé. Cada partit és diferent i és un mon. A Vic serà un partit molt diefrent. Hemn de tenir la mentalitat d’anar allà i defensar molt fort perque és un gran equip i fer el nostre partit i intentar sumar punts.

P- Partit especial per a tu, eh!
PLA-
Si, si. És la casa on he jugat tota la vida però quan surti a la pista serà un partit com un altre i intentaré ajudar l’equip per guanyar.

P- No hi ha res de reivindicació …

PLA- No, no. Jo no tinc pas cap problema. Al contrari. Tinc molts amics i molt content de poder tornar a jugar allà.

MARÇAL CASADEVALL

P- No van servir de res els gols.

MARÇAL- No. A vegades passa. Fas gols i no sumes punts que és el més important. Preferiria haver puntuat i no haver marcat cap gol. No li dono més importància que aportar el meu gra de sorra a l’equip.

P- En justicia hauria estat més ajustat a realitat algún altre resultat, no?

MARÇAL- Si. Crec que vam treballar per com a mínim puntuar un punt. Crec que ens mereixiem més. Si haguessim guanyat no hauria passat res. Vam pagar 5 minuts una mica bojos entre arbitratge i nosaltres mateixos. El partit en si, també. I és que va passar de tot.

P- Si perque a la primera part vas haver de jugar amb un patí que no era teu. Era del teu número?.

MARÇAL- No, no era del meu número. Només començar em va explotar directament la platina i em vaig quedar sense patí. Em van deixar un patí d’algú…

P- Marc Muntané

MARÇAL- No sé de qui era. Me’n vaig provar 3 de diferents… sort que hi era. Però evidentment sense els dos patins, és una cosa molt personal, i costa, costa jugar. Per sort a la segona part em va arribar el meu encara que tot modificat i t’hi has d’acostumar. Els primers minuts de la segona part també em va costar força… al final ja m’hi vaig acostumar més… és una cosa que va passar i has de jugar igual.

P- Esperem que no passi igual a Vic.

MARÇAL- Esperem que sigui un partit me´s normal. I més de joc.

P- Un partit “diferent” per a vosaltres. D’entrada haureu de fer algunes voltes per la ciutat per semblar que feu el desplaçament…

MARÇAL- Ja ho vam dir només acabar el partit. En broma. A veure si quedàvem abans d’anar-hi o no. Però vaja ja està bé un dia no agafar el cotxe que ja l’agafem prou.

P- Sempre és especial anar a Vic, encara que ja fa molt que vas sortir d’allà?

MARÇAL- Si. Vulguis o no és casa. Vaig començar a jugar a Vic amb 4 anys i he estat molts anys de la meva vida allà. Hi he fet quais de tot, de jugador, d’entrenador, però ja hi he passat uns quants cops com a rival i no suposarà cap novetat.

P- I si pot ser amb gols teus millor.

MARÇAL- Esperem-ho… Si puc!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *